Reiser til Marsala

Marsala er nok mest kjent for å ha gitt navn til den berømte likøren som har opplevd en ny popularitet de siste årene. Men Marsala er også kjent for å være stedet der Italias befrier Garibaldi landsatte sine frihetskjempere for å samle Italia på 1800-tallet.

Byen ligger vakkert til ute ved havet på Sicilias vestligste punkt, omtrent 30 km sør for Trapani. Som så mange andre byer på Sicilia kan Marsalas røtter spores tilbake til før grekerne hadde makten her, faktisk helt tilbake til fønikerne dominerte på disse kanter.

Opplev byens historie

Hva med å besøke den gresk-romerske arkeologiske parken og ta en titt på de vakre mosaikkene? Eller beundre det intrikate håndverket i den normanniske domkirken, som har gjennomgått flere restaureringer? Unn dere også kulturelle opplevelser med et besøk på den årlige jazzfestivalen "Marsala Doc Jazz Festival" i midten av juli. Festivalen frister med mange spennende italienske artister, i tillegg til større internasjonale navn som Chick Corea, Antonio Carlos Jobim og Burt Bacharach, og blir arrangert i samarbeid med den internasjonalt anerkjente vingården Donnafugata. Dermed kan dere også få med dere flere konserter i vingårdens 200 år gamle marsala-kjeller i Marsala by.

La smaksløkene fryde seg

Det er også mulig å besøke byens mange forskjellige vinkjellere og smake på herlige saker under besøket deres i Marsala. Vi anbefaler spesielt en tur til Donnafugata. De tar gladelig imot gjester så lenge dere har varslet om ankomsten i forkant. Rødvinene deres Milleunanotte og Tancredi er spesielt gode, i tillegg til deres Passito di Pantelleria Ben Rye.

Bestill ferieovernattinger i Marsala

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Marsala og ellers på Sicilia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reise i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Marsala

Populære hoteller i Marsala

Italia, Sicilia, Marsala
8,7
Meget bra
160 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.4 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Sicilia, Marsala
9,8
Fantastisk
884 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 11 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Sicilia, Marsala
8,9
Meget bra
425 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 3 km
  • Internettilgang / WiFi