Reiser til La Morra

Besøk koselige La Morra hvor de beste Barolovinene fremstilles. Det er et vakkert område med vingårder og bløte bakker så langt øyet kan se, og navnet er velkjent for vinkjennere verden over.

Populær blant vinkjennere og gourmet-eksperter, tiltrekker denne byen seg mange tilreisende med sitt gode utvalg av restauranter. Du vil derfor finne mange gode restauranter over hele byen, og uansett hvor du går er selvsagt vinen av topp klasse også.

Se ut over vinmarkene i Langhe

Det er en koselig piazza kalt Piazza Castello, fra hvor du har en fantastisk utsikt over landsbygda i Langhe. Det er sikkert derfor den er kalt Belvedere, vakkert syn. I byen finner du også bank, apotek, slakter, bakeri og turistinformasjon.

Velg din ferieovernatting i La Morra

Solfaktor har valgt en håndfull spesielle overnattingsmuligheter inkludert hoteller, B & B og agriturisme-leiligheter i og rundt La Morra. Du kan søke med søkemotoren på toppen av siden, eller spør oss gjerne. Vi har eksperter på Italiareiser som venter på å hjelpe deg. Send oss en epost via kontaktlinken på toppen av siden eller bruk chat-muligheten til venstre. Du kan også ringe oss på nummeret du ser til høyre.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i La Morra