Reiser til Gargnano

By med en fantastisk beliggenhet

Reis til Gargnano, som er en av de mange små byer som ligger helt nede ved Gardasjøen på den vestlige siden mellom Gardone og Limone.

Autentisk by med sjarm

Gargnano gjør ikke mye ut av seg, og pga. beliggenheten er det tusenvis av turister som hver dag passerer uten å vite om den, og det er nok hell i uhell. Hell selvfølgelig fordi Gargnano er en av de få byene ved sjøen som har bevart sin opprindelige sjarm, og er full av lokale innbyggere som lever det livet de alltid har gjort. Uhell fordi det er en utrolig flott by med mange spennede muligheter.

Byen har en liten havn, og en hovedgate full av små lokale butikker. Gargnanos stolthet er nok Musolinis berømte "Villa Feltrinelli" som idag er et av de mest berømte hoteller i verden. Det ligger helt avsides i en park ved sjøen, og kan ikke besøkes av alle.

Gargnano er også et godt utgangspunkt for turer langs sjøen og de omkringliggende fjell.

Dersom man liker fjellkjøring, er det absolutt et must å kjøre til demningen ved Valvestinosjøen. Veien starter rett utenfor byen, og dersom man fortsetter forbi Valvestino, kommer man til Idrosjøen -som ligger på den andre siden av fjellet-. Derfra kan man forsette enten mot nord via Ledrosjøen til Riva, eller mot syd, hvor man kommer tilbake til Salò.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Gargnano