Reiser til Levanto

Besøk Levanto øst på den Italienske Rivieraen og få et perfekt utgangspunkt for deres dagsturer til Cinque Terre. Beundre samtidig Levantos historiske trekk, som den gamle borgen fra 1200-tallet, bymuren, klokketårnet og de mange kirkene - noen av dem er nesten 1000 år gamle.

Byen har eksistert siden før romerriket, og Levanto betyr "stedet hvor solen reiser seg". Familien Malaspina hersket over byen frem til 1140, og dens historiske posisjon som handelsby innen maritime varer mellom innlandsbyene og andre land, har satt sitt preg på byen i flere århundrer.

Slapp av på stranden

Nyt den fine stranden som sammen med den geografiske plasseringen har skaffet Levanto dens status som populær feriedestinasjon. Vandre rundt i byens bilfrie sentrum (i høysesongen), og hopp på toget til Cinque Terre-byene, La Spezia eller Genova. Her får dere et supert og barnevennlig utgangspunkt for badeferien og oppdagelsesferder i den vakre regionen Liguria.

Ta turen til Bonassola

Tunnelen mellom Levanto og Bonassola ble gjenåpnet i 2010, noe som gjør at dere kan sykle eller ta beina fatt for å besøke byen på andre siden av fjellet uten å måtte ty til de bratte fjellveiene. Tunnelen åpnes opp mot en flott havutsikt på enkelte steder, og er godt opplyst og overvåket.

Bestill deres ferieovernattinger i Levanto

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Levanto og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Levanto