Restplasser til Roma

I Roma finner du i gangavstand nesten alt det som vi elsker ved Italia. Her kan du året rundt fordype deg i historie, kultur, gastronomi og den genuine, italienske livsstilen. Den italienske hovedstaden er en perfekt destinasjon for en forlenget helg eller et besøk over 4-5 dager. Likevel kan du absolutt sette av mer tid her, særlig hvis du også vil dra på utflukter i resten av regionen. Book en billig restplass til Roma med Solfaktor i dag!

Med sine utallige severdigheter, både under åpen himmel og under tak, byr Roma på spennende opplevelser hele året. De fleste velger å reise hit i sommermånedene, men dersom du vil oppleve byen med litt færre turister, kan vi anbefale at du også holder øye med billige restplasser som går hit om våren eller høsten. 

 

Kart over Roma

Populære hoteller i Roma

Italia, Lazio, Roma
  • Nærmeste flyplass: 15 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
Italia, Lazio, Roma
  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Avstand til sentrum: ca. 800 m
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Lazio, Roma
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje

Slik booker du restplasser til Roma

Du kan fly direkte til Italias hovedstad året rundt fra norske flyplasser, hvilket betyr at du også kan finne billige restplasser til Roma hele året. Muligheten til å reise til ekstra lave priser oppstår når hoteller eller flyselskaper har overvurdert etterspørselen og står med tomme flyseter eller hotellrom som de heller vil selge billig enn å la være å selge dem. Når du booker restplaser til Roma får du derfor en reise av samme kvalitet, men til en lavere pris. 

Hvor mange restplasser som er tilgjengelige varierer ofte i løpet av året. Ettersom at det som regel er størst utvalg av reiseprogrammer i sommerhalvåret, er det typisk flest restplasser tilgjengelig på denne tiden. Samtidig er det som regel mest rift om de billigste flybillettene og hotellene på denne tiden.

Som en tommelfingerregel er reiserne rimeligere jo tettere man er på avreisedatoen, men dersom sommerværet her hjemme svikter, kan prisene stige dersom alle plutselig vil reise sørover til solsikre Lazio og ikke minst Roma. Dersom du finner et godt tilbud som passer overens med dine ferieønsker, bør du derfor ikke nøle for lenge med å bestille. Det er alltid et begrenset antall restplasser tilgjengelig, og det er førstemann til mølla.

Her hos Solfaktor oppdaterer vi hele tiden reiseprogrammet vårt med nye billige reiser. Derfor bør du sørge for å holde øye med prisene dersom du vil sikre deg et godt tilbud på en reise til Roma. Du kan også med fordel melde deg på vårt nyhetsbrev.

Restplasser til Roma med hotell eller ferieleilighet

I Roma kan du velge mellom å bo på hotell eller i en ferieleilighet, og det er et stort utvalg av overnattingssteder både for reisende som ønsker å bo helt sentralt i det historiske sentrum og for reisende som ønsker å bo i for eksempel universitetskvartalet San Lorenzo.

Dersom du vil ha et komfortabelt sted å overnatte, men bruke mesteparten av tiden ute i byen, er et hotellværelse ideelt. Her kan du slappe av etter en dag med spennende sightseeing. Mange hoteller tilbyr halvpensjon, men sørg også for å utforske det store utvalget av gode restauranter og kaféer i byen. De gastronomiske opplevelsene er nemlig en av tingene som de fleste husker etter en reise til Italia.

Dersom du i stedet leier en ferieleilighet, har du mulighet til å tilberede delikat mat på egenhånd, som du kan få kjøpt på de lokale markedene. Restplasser med opphold i en ferieleilighet er forøvrig et godt valg hvis du ønsker bedre plass og å bo tettere på lokalbefolkingen.

Reiser til Roma

Du kan finne mer inspirasjon til ferieopplevelser og steder å besøke i Roma i våre reiseprogrammer.

>> Finn flere billige reiser til Roma her
>> Se også våre billige reiser til Paris