Reiser til Moraitika

Bare et par mil sør for Korfu by på øyas østkyst og med utsikt mot fjellene på det greske fastlandet finner du den sjarmerende feriebyen Moraitika. Her kan du besøke en barnevennlig og langgrunn strand med krystallklart vann og utnytte det gode utvalget av tavernaer, barer, caféer og butikker.

Denne idylliske, tidligere fiskerlandsbyen er et særdeles hyggelig sted å besøke for hele familien. Sammenliknet med øyas hovedby er nattelivet mer avdempet i Moraitika, som heller ikke har noen berømte severdigheter. Istedenfor kan du nyte en behagelig og tilbakelent atmosfære. Stranden, som består av sand og rullestein og ligger noen hundre meter fra sentrum, er særdeles barnevennlig og har lavt, krystallklart vann. I det hele tatt er Moraitika en perfekt destinasjon for familier som ønsker å nyte avslappende feriedager med både strand- og vannaktiviteter.

En intakt landsbystemning

Like ovenfor byens sentrum og på toppen av en bakke, ligger en pittoresk, liten og gammel bydel - Ano Moraitika - med hvitkalkede hus og fantastisk utsikt. I Ano Moraitika  fornemmer du tydelig hvordan Moraitika ikke bare er en nymotens ferieby, men har en historie som strekker seg lenger tilbake i tid. Før solhungrige turister begynte å reise hit for å nyte en avslappende badeferie var Moraitika ikke mer enn en søvnig fiskerby. Dette kommer stadig til uttrykk på de hyggelige tavernaene, som serverer tradisjonelle fiskeretter i tillegg til mer velkjente internasjonale favoritter. 

Utforsk resten av Korfu

Hvis du bestiller en av de billige reisene til Moraitika som vi tilbyr her hos Solfaktor, får du et godt utgangspunkt for å utforske den sørlige delen av Korfu med sine mange sjarmerende landsbyer i bakkeskråningene og blant gamle olivenlunder. Hvis du leier en sykkel eller bil, kan du besøke de nærliggende strendene og fiskerbyene. Start gjerne med å krysse elven som skiller Moraitika fra nabobyen Messonghi. Der finnes en flott og lang badestrand og et godt utvalg av spisesteder til deg som ønsker litt variasjon, men også et mer omfattende natteliv.  

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Moraitika

Populære hoteller i Moraitika

Hellas, Korfu, Moraitika
  • Nærmeste flyplass: 19 km
  • Nærmeste strand: ca. 180 m
  • Internettilgang / WiFi
Hellas, Korfu, Moraitika
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Korfu, Moraitika
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi