Reiser til Kavos

Kavos ligger nesten helt ute ved Korfus sørligste spiss og omkring 45 kilometer fra øyas hovedby og flyplass. På tross av sin relativt avsides beliggenhet er Kavos ett av øyas mest populære reisemål, noe som særlig skyldes den flotte, omkring kilometerlange sandstranden, der du kan nyte det solrike klimaet ved det asurblå havet.

Det er ikke vanskelig å finne en plass i sanden eller en solseng hvis du ønsker å slappe av ved vannet, men det finnes også mye mer. å oppleve på en reise til Kavos. Det lave vannet egner seg perfekt til mange forskjellige former for vannsport, herunder jetski og heseblesende turer med speedbåter.

Korfus beste natteliv 

Langs stranden finner du tallrike snacksbarer og restauranter, der du kan kjøpe forfriskninger dagen lang. Om kvelden er det også massevis av liv på barene langs stranden og lenger opp i byen. Kavos er vel så kjent for sitt pulserende natteliv som for sin gode strand, og av nettopp denne årsaken er det særlig unge feriegjester som reiser hit i høysesongen (juli og august).

Hvis du foretrekker en roligere atmosfære, er det en fordel å bestille en billig reise til Kavos i yttersesongen, for eksempel i mai eller september. Det er godt mulig å finne hoteller som henvender seg til reisende som ikke kommer til Kavos for å feste natten lang. Oppe i byen langs hovedgaten og i sidegatene ligger både barer, diskoteker, souvenirbutikker og supermarkeder som perler på en snor.

Utflukter

Kavos har med andre ord alt du behøver i løpet av ferien, men det er mye å oppleve på resten av øya. Flere steder kan man leie quadbikes og scootere, og det er bussforbindelser flere ganger daglig til Korfu by. Hvis du vil utforske mer av øya i eget tempo, kan du med fordel booke en leiebil hjemmefra.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Kavos

Populære hoteller i Kavos

Hellas, Korfu, Kavos
  • Nærmeste flyplass: 46 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Korfu, Kavos
  • Nærmeste flyplass: 45 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Korfu, Kavos
  • Nærmeste flyplass: 43 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)