Reiser til Kassiopi

Kassiopi er en sjarmerende fiskerlandsby som ligger på den nordøstlige kysten av Korfu ved foten av et bysantinsk slott. Kassiopi har over tid utviklet seg til å bli et av øyas mest populære feriesteder. De små vikene rundt byen, som ligger i gangavstand fra havnen, har innbydende rullesteinstrender med turkis, krystallklart vann. Korte bussturer fra Kassiopi finner du også vakre sandstrender.

Sammenlignet med andre feriesteder på nordkysten, hvor det stort sett er liv nede på stranden, kan du på en tur til Kassiopi også nyte resten av byen. Både nede ved den lille havnen og lenger opp i bygatene finner du dermed massevis av koselige tavernaer og puber med et avslappet friluftsliv. Her finner du også et godt utvalg butikker (mest suvenirer, håndverk, klær og strandartikler) samt supermarkeder med alt du trenger til daglige nødvendigheter.

I høysesongen stiger byens puls og det kan bli ganske livlig om kveldene. Utelivet er imidlertid mer avslappet enn det du for eksempel finner i Sidari i vest. Kassiopi har imidlertid noe for enhver smak, og det er også barnefamilier, voksne par og unge som bestiller en billig reise til Kassiopi. Mens det stort sett er de unge feriegjestene som slår seg løs på diskotekene, finnes det også barer for et mer modent publikum. Reiser du med familien er det rikelig med anledning til å avslutte dagen med en koselig middag.

Det er fortsatt noen få tradisjonelle fiskebåter i havnen i Kassiopi. Fiske har vært det økonomiske grunnlaget for byen i generasjoner, men i dag har turismen tatt over. Derfor har fiskebåtene fått selskap av lyst- og yachtbåter. Sistnevnte er en flott mulighet til å utforske mer av øya.

Gode utfluktsmuligheter

Korfu er ingen stor øy, og i ferien kan du enkelt oppleve flere av øyas hyggelige landsbyer og populære strender. Korfu by ligger ikke langt fra Kassiopi og har spennende arkitektur som absolutt er verdt et besøk. I tillegg til turbåtene, som seiler flere ganger om dagen til øyas hovedstad i sør eller bortgjemte strender, er det opplagt å leie bil. Da kan du utforske øya i ditt eget tempo og bestemme selv hvilke strender eller sjarmerende landsby du vil besøke.

>> Finn rabatterte flyreiser til Hellas her

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Kassiopi