Reiser til El Gouna

Det egyptiske turistparadiset, El Gouna, byr på en strandferie i strålende omgivelser. Omgivelsene kunne knapt vært bedre, men spesielt havet er en stor attraksjon. Ta en fantastisk tur til El Gouna og nyt livet i solen og på stranden. 

Rødehavet byr på et bredt spekter av opplevelser i særklasse. Havet er krystallklart og det eksotiske turkise havet komplimenterer det fargerike dyre- og plantelivet som lever i det. Her kan du finne liv i alle regnbuens farger og det er her du får følelsen av at denne verden er et flott sted å være. Det er også en av grunnene til at området er populært blant dykkere som kommer for å oppleve dette fantastiske naturfenomenet under ordnede forhold. I tillegg til å bringe med seg mange fantastiske opplevelser i form av inntrykk fra noe av det vakreste naturen har å by på, er det et dokumentert faktum at bading i Rødehavet er ekstremt sunt for huden.

Rødehavet har et veldig høyt saltnivå og har derfor en enorm rensende effekt på kroppens porer, noe som er en god grunn til å ta en dukkert i det blå. El Gouna er en romantisk liten by, med en meget gjennomgående arkitektur over hele byen. De små svingete gatene samt de enkle, men ekstremt vakre bygningene minner mye om Disneys eventyr om Aladdin fra Akraba og er en søt liten tanke du kan ta med deg mens du spaserer rundt i byen.

Spredt over et mylder av øyer forbundet med vakre turkise laguner, tilbyr El Gouna et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, fra komfortable hotellpensjonater til luksuriøse feriehoteller helt ned til stranden.

El Gouna - et dykkerparadis

Den fantastiske feriebyen El Gouna er et sant paradis som ligger rett ved Rødehavet. I El Gouna, som ligger ca. 25 km nord for Hurghada finner du et bredt spekter av aktiviteter. Det er et sant dykkerparadis med internasjonalt sertifiserte dykkesentre. Vindsurfing - kitesurfing - det første profesjonelle senteret i Egypt, vannski, paraseiling, snorkling og mange andre vannsportaktiviteter er tilgjengelig. 

Valgene for sport og aktiviteter er mange - fra å gå 18 hull på El Gounas USPGA golfbane, til å brenne dekkene på gokartringen.
Eller kanskje du foretrekker å slappe av og la solens stråler varme huden på en av de mange strendene.

Dra nytte av "Dine-Around-Gouna"-programmet, som er helt unikt for El Gounas hoteller. Konseptet lar gjester på halvpensjon prøve de forskjellige restaurantene på alle El Gounas hoteller, uavhengig av hvilket hotell de bor på.

Bylivet

Byens sentrum, hjertet av El Gouna. Et sted hvor det skjer mye både dag og natt. Det er her gjester og beboere møtes. Kafr er stedet med tradisjonell egyptisk stil med indre gårdsrom, svingete gater og markerte kupler, alt omgitt av turkise laguner.

Kafr tilbyr alt som kan forventes av et pulserende bysentrum: shoppingarkader, basarer, en kunstnerdel, kafeer, diskoteker, et bredt utvalg av restauranter og barer, en internettkafé, minibanker, telefonbokser, et postkontor og informasjonssenter. 

Fly

El Gouna er lett tilgjengelig med fly og byen ligger 22 km nord for Hurghada internasjonale lufthavn. Kun en kort flytur fra Europas hovedsteder.

Reiser til Egypt

Les mer om Egypt og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Egypt her

Hoteller i El Gouna

Populære hoteller i El Gouna

Egypt, El Gouna
8,5
Meget bra
1807 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 40 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Egypt, El Gouna
8,9
Meget bra
4675 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 41 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Egypt, El Gouna
9,5
Fantastisk
1059 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 40 km
  • Nærmeste strand: ca. 4 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)