Reiser til Monopoli

Opplev det beste og meste av Puglia

Monopoli er en kystby kjent for sitt krystallklare vann og sine fine sandstrender. Monopoli har omtrent 50.000 innbyggere og byens beliggenhet gjør at under sitt opphold kan man kombinere badeferie med Puglias vakre innland

I år 1484 kom Monopoli under Venezias styre, noe som gjør at byen fikk et økonomisk steg og ble en vigtig havneby mellom byene Bari og Brinidisi. I 1545, under spansk styre, ble Monopoli en selvstendig by, en status som i 1860 ble endret kan byen kom under Italias kongerike.

Den gamle bydelen

Byens gamle sentrum er i dag ytterst bevart og fremstår som en pittoresk og uspolert perle ved Puglias kyst. Rundt i de små gatene og veien finner man alt fra butikker til barer og restauranter. Blandt byens mes kjente plasser, kan vi nevne byens hovedplass Piazza Vittorio Emanuele samt den vakre domkriken fra 1100-tallet i barokkstil. Utover domkirken finnes det i byen syv andre kirker, som kirken Chiesa S. Amalfitana som hører til en av de største.

Båttutflukter

I Monopoli er det mulighet for å leie motorbåt (med eller uten kaptein og besetning) og således nyte det deilige havet og den fascinerende kystlinjen. Du kan også leie en seilbåt med besetning og dra ut til sjøs i et forsøk på å gjøre din ferie til et uforglemmelig eventyr. Er du en erfaren kaptein, får du helt sikkert lov til å stå ved roret og forestille deg en avslappende dag omringet av delfiner, seile inn til laguner, vakre strender og eller store naturopplevelser. Spør det lokale turistkontoret for mer informasjon.

Bestill ferieovernattinger i Monopoli

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Monopoli og ellers i Puglia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Monopoli

Populære hoteller i Monopoli

Italia, Puglia, Monopoli
7,9
Bra
139 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 63 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Puglia, Monopoli
8,9
Meget bra
91 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 66 km
  • Avstand til sentrum: ca. 8 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Puglia, Monopoli
9,3
Fantastisk
517 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 65 km
  • Nærmeste strand: ca. 13.6 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)