Reiser til Sveti Vlas

Sveti Vlas ligger på den vakre Svartehavskysten, ti kilometer fra den gamle byen Nessebar og fem kilometer fra den livlige badebyen Sunny Beach. Her finnes noen av Bulgarias vakreste strender og flere av landets mest interessante historiske severdigheter i kort avstand.  

Sammenlignet med Sunny Beach, som i mange år har vært en feriefavoritt blant festglade unge fra hele Europa, har Sveti Vlas en mer tilbakelent og rolig atmosfære over seg. Nettopp derfor velger mange barnefamilier å besøke denne lille kystbyen fremfor Sunny Beach.

Livet i Sveti Vlas er i stor grad konsentrert om den gylne sandstranden, som ligger spredt over flere viker og består av både fin sand og småstein. Her kan du slappe av på en solseng og nyte utsikten over havet eller teste ut mange former for vannsport. For barn finnes det aktivitetstilbud ved vannet. Kombinert med et godt utvalg av All inclusive- hoteller byr Sveti Vlas på alt du måtte behøve på en avslappende badeferie innenfor et lille areal.

Restauranter og shopping

Hvis du vil ha litt avveksling fra hotellmenyen, kan du besøke en av Sveti Vlas` resturanter eller kaféer, som det finnes en håndfull av. Her serveres både lokale matretter og internasjonale kjenninger, og mange av resturantene ligger nede ved den nye, store lystbåthavnen.

Sveti Vlas har også noen få barer, men et typisk natteliv finnes ikke i byen. Vel og merke er det regelmessige bussavganger de få kilometerne sørover til Sunny Beach, som har et godt utvalg av fornøyelser. I nabobyen og i Burgas, som er den største av de bulgarske byene ved Svartehavet, er det dessuten et større utvalg av butikker. 

Utflukter

Hvis du reiser til Sveti Vlas, bør du også ta turen sørover til den historiske byen Nessebar, enten med bil eller vanntaxi. I Nessebar kan du slentre rundt i de stemningsfulle, smale gatene mellom gamle bygninger. Nessebar er oppført på UNESCOs verdensarvsliste, men de flotte resturantene gjør byen verdt et besøk i seg selv. Hvis du vil se litt mer av området, er det som regel også gode muligheter til å dra på guidede turer i firehjulstrekker opp i fjellene i baklandet.

Book en billig reise til Sveti Vlas i dag!

Her hos Solfaktor har vi gjort det enkelt for deg å finne internetts beste priser på reiser til Sveti Vlas. Du kan selv velge hvor mange dager du ønsker å feriere og når du ønsker å reise. Bruk søkemaskinen til å finne og bestille billige flybilletter og hoteller - naturligvis med reisegaranti for mest mulig trygghet.

Reiser til Bulgaria

Les mer om Bulgaria og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Bulgaria her

Hoteller i Sveti Vlas

Populære hoteller i Sveti Vlas

Bulgaria, Sveti Vlas
8,9
Meget bra
11 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Internettilgang / WiFi
Bulgaria, Sveti Vlas
9,1
Fantastisk
1272 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Bulgaria, Sveti Vlas
9,1
Fantastisk
77 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Internettilgang / WiFi