The Bowery

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,5
Fantastisk
625 anmeldelser

På The Bowery ønskes du velkommen inn til en helt ny verden. Når du går inn gjennom porten, går du fra en topp moderne by, til en atmosfære som ånder av historie og omgivelser fulle av patina. Men det er blandet med en gjennomtenkt innredning og moderne fasiliteter, så du som gjest har alt du kan tenkes å trenge for å få et fullverdig og bekvemt opphold i byen som aldri sover. Med en beliggenhet mellom NoHo, SoHo, Nolita og Bowery, har du dessuten et perfekt utgangspunkt for både opplevelser, shopping og restaurantbesøk. 

Å få et hotell til å være trendy og historisk på samme tid, er det vanskelig å lykkes med, men det har faktisk The Bowery klart. Boutiquehotellet har lyse soverom og flere av dem har vindu fra gulv til tak, med vakker utsikt over byen og takryggene. Innredningen kombinerer et industrielt design med typisk loft-etasje-stil i ekte New York-ånd, og det gjør at mange føler seg som en av de lokale... I de vakre badene i marmor, er det både fossefallsdusj og luksuriøse baderomsprodukter og i soverommet blandes massivt tre med vakre matter og sengetøy av høy kvalitet. Det er med andre ord rom som fungerer som et skjønt retrettsted etter lange dager rundt i byen, fulle av opplevelser. 

The Bowery ligger i East Village – et godt utgangspunkt for å utforske Manhattan. Rundt hjørnet ligger Lower East Side som er kjent for sitt natteliv og hotellet er også omgitt av elegante barer og restauranter, der du kan spise mat fra flere forskjellige kulturer og land. Hotellet har også sin egen restaurant, Gemma, som serverer frokost, lunsj og middag. I helgene tilbys det også brunch og du er alltid velkommen til å ta en drink i baren. Vil du komme deg rundt på Manhattan, ligger T-banestasjonen Bleecker Street bare en 5 minutters spasertur unna og du kan dessuten låne sykler gratis på hotellet. Har du energi til overs etter de lange opplevelsesrike dagene rundt i byen, har hotellet et mindre treningsrom.

Derfor skal du velge The Bowery

 • Nærmeste flyplass: 20 km
 • Avstand til sentrum: ca. 0 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffet er tilgjengelig, alle dager, mot betaling (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær obs på at det kan være nødvendig å betale et depositum for rommet ved ankomst. Det betales tilbake ved avreise, dersom rommet forlates i opprinnelig stand.

Kart og avstander

 • Avstand til sentrum: ca. 0 m
 • Brooklyn Bridge: ca. 2.3 km
 • One World Trade Center: ca. 2.2 km
 • Empire State Building: ca. 3.6 km
 • Madison Square Garden: ca. 4 km
 • Museum of Modern Art (MoMA): ca. 5 km
 • Rockefeller Center: ca. 5 km
 • Times Square: ca. 6 km
 • Central Park Zoo: ca. 6 km
 • 5th Avenue: ca. 7 km
 • Central Park: ca. 8 km
 • Metropolitan Museum of Art (The Met) : ca. 8 km
 • Newark Liberty Intl Flyplass: ca. 20 km (30m)
 • La Guardia Flyplass: ca. 20 km (30m)
 • JF Kennedy Airport Flyplass: ca. 30 km (40m)

The Bowery har 135 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en moderne stil, med historiske detaljer og nøye utvalgte farger og materialer. Flere av rommene har store vinduer og vakker utsikt ut mot byen. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, sikkerhetsboks og minibar. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, badekåpe, hårføner og luksuriøse toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på The Bowery. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

335 Bowery
10003 New York

Koordinater

Latitude: 40.7182
Longitude: -73.9948

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål New York

Andre hoteller New York City

Vis flere