The Artezen Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,5
Fantastisk
1148 anmeldelser

Tren og få ny energi i det topp moderne treningsrommet. Jobb og få unna viktig e-poster og møter i hotellets business-senter. Koble av og få inspirasjon fra de lokale kunstverkene som pryder veggene. Uansett om du befinner deg i New York på en fritidsreise eller jobbreise, tilbyr The Artezen Hotel moderne fasiliteter og imøtekommende følelse, der du kan koble av mellom opplevelser og jobbmøter. 

The Artezen Hotel ligger sør på Manhattan, midt mellom Hudson River og East River, og bare en kort spasertur fra både Freedom Tower og Battery Park. Det er et område i New York som er fullt av aktiviteter, og du kan oppleve både kjente severdigheter og det lokale næringslivet på Wall Street og Financial District. Hvis du vil komme deg rundt i området, tilbyr hotellet sykkelutleie. Men du kan naturligvis også hoppe på en T-bane som tar deg på kryss og tvers over hele Manhattan og over til Brooklyn. Dermed har du alle muligheter for å få med deg flere opplevelser hjem, uansett hvilke interesser du har. 

På The Artezen Hotel har du et treningsrom med moderne utrustning som du kan bruke. Der kan du trene, hvis du har noe energi tilbake, etter lange spaserturer i byen. Her er det også et mindre business-senter, der du kan jobbe og ha møter, dersom du er i byen på jobbreise. Rommene er moderne og imøtekommende og fungerer som et skjønt retrettsted, der du kan få hvilt deg. Noen av rommene har dessuten en terrasse, der du kan sitte ned og høre på byens lyder, kanskje mens du nyter en god drink. I nærheten av hotellet finner du flere restauranter og barer, der du kan spise mat fra forskjellige deler av verden. Personalet i resepsjonen hjelper deg gjerne og tipser om sine lokale favoritter. 

Derfor skal du velge The Artezen Hotel

 • Nærmeste flyplass: 21 km
 • Avstand til sentrum: ca. 0 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Avstand til sentrum

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Heis er tilgjengelig. Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær obs på at det kan være nødvendig å betale et depositum for rommet ved ankomst. Det betales tilbake ved avreise, dersom rommet forlates i opprinnelig stand.

Kart og avstander

 • One World Trade Center: ca. 600 m
 • Avstand til sentrum: ca. 0 m
 • Brooklyn Bridge: ca. 1.4 km
 • Empire State Building: ca. 4.9 km
 • Madison Square Garden: ca. 5 km
 • Rockefeller Center: ca. 6 km
 • Central Park Zoo: ca. 7 km
 • Museum of Modern Art (MoMA): ca. 7 km
 • 5th Avenue: ca. 8 km
 • Central Park: ca. 9 km
 • Metropolitan Museum of Art (The Met) : ca. 9 km
 • Times Square: ca. 10 km
 • Newark Liberty Intl Flyplass: ca. 21 km (40m)
 • La Guardia Flyplass: ca. 23 km (30m)
 • JF Kennedy Airport Flyplass: ca. 34 km (40m)

The Artezen Hotel har 89 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en moderne og innbydende stil, med lyse farger og utvalgte materialer. Noen av rommene har balkong eller terrasse. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, espressobryggere, sikkerhetsboks og minibar. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, badekåpe, slippers, hårføner og luksuriøse toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på The Artezen Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

24 John Street
10038 New York

Koordinater

Latitude: 40.7096
Longitude: -74.0087

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål New York

Andre hoteller New York City

Vis flere