Reiser til Hawaii

Hawaii er ekte tropisk paradis med nydelige strender, sydhavsrytmer og svaiende palmer. Havet er deilig, varmt og krystallklart med perfekte forhold for surfing. Gode flyforbindelser og bra priser gjør dette til et populært reisemål.

Velkommen til et ekte tropisk paradis

Hawaii – bare navnet lar drømmene fly avsted til frodige øyer med øde strender, sydhavsrytmer og svaiende palmer. Og slik er det i virkeligheten også, fordelt på over hundre øyer. Den mest kjente er Oahu, hvor også hovedstaden Honolulu ligger.

Hawaii har et tropisk klima, med temperaturer på 28-32 grader året rundt. Nedbørsmengdene er jevnt fordelt utover året, men det er tørrest fra desember til mai. Havet er deilig, varmt og krystallklart hele året, og inviterer til herlig avkjølende bad i tropevarmen.

Hawaii passer like godt for familieferien som for bryllupsreisen. Alle vil finne roen enten man bor ved livlige Waikiki Beach, eller ved et av de mange resortene på mer øde strender.

Kombiner gjerne to ulike øyer. Maui og Oahu er utmerkede destinasjoner med svært forskjellige landskap selv om de bare ligger noen mil fra hverandre.

Reiser til USA

Les mer om USA og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til USA her

Hoteller i Hawaii