Reiser til Frankfurt

Frankfurt byr på et stort utvalg av kulturelle tilbud. Det er masse flott arkitektur å se og et imponerende utvalg museer, kunstutstillinger, konserter, teater, og opera. Utelivet i Frankfurt er også veldig bra, det er rikelig utvalg barer, restauranter og diskotek.

Frankfurt er en av Europas viktigste kulturbyer

Frankfurt ligger ved elven Main, og er sett på som Europas største finansmetropol, men byr på så mye mer.

Byen har et stort utvalg i kulturelle tilbud. Det er masse flott arkitektur å se, et imponerende stort utvalg museer og kunstutstillinger. Dersom du er interessert i konserter, kinoer, teater, eller opera så får du det i Frankfurt.

Denne internasjonale byen har Tysklands mest imponerende skyskrapere og Europas høyeste bygning. Det er knapt noen annen by i Europa som investerer mer i kunst og kultur enn Frankfurt. De mest kjente museene er Städelsches Kunstinstitut und Städtische Galerie, og Naturmuseum Senckenberg. Den botaniske hagen i Frankfurt er også verdt et besøk, den er ganske storslått og vakker.

På sommeren kan du sitte og nyte en utendørs kaffe eller pils, gå tur langs elven Main eller stikke inn på et avkjølt kjøpsenter å svi av noen kroner. Frankfurt er et lite shoppingeldorado. Ta deg en tur til gaten Ziel i Frankfurt, her er Frankfurts største varehusene og masse spennende butikker.

Nesten hver 3. person du møter i Frankfurt har ikke tysk pass. Dette gir Frankfurt et veldig internasjonalt preg med en hyggelig atmosfære. Siden Frankfurt er en slik smeltedigel med mennesker, finner du restauranter i byen som lager spesialiteter fra alle verdenshjørner. Utelivet i Frankfurt er også veldig bra, det er rikelig utvalg barer, restauranter og diskotek.

Det er ikke nødvendig å hoppe på noe rød sightseeing buss i Frankfurt. Skaff deg heller et kart, samt gode spasersko og sett i vei. Det meste som er å se ligger ganske nært sentrum i Frankfurt. Men en guidet tur med trikken, Ebbelwei Express anbefales, om du ikke har lyst å gå særlig.

Frankfurt Zoo er et sted du bør besøke dersom du ønsker å se eksotiske dyr. Her finnes løver, aper, krokodiller og andre dyr fra Afrika og andre steder i verden. Frankfurt Zoo har hele 500 forskjellige dyrearter og hele 4500 forskjellige dyr.

Når dagen er på hell i Frankfurt burde du ta deg en båt tur langs elven Main. Mens solen går ned kan du se skyskraperne begynne å lyse opp. Du vil trolig også få øye på Frankfurt Museum riverbank som har en nydelig beliggenhet rett vel elven Main. Det er flere cruise og båtselskap som tilbyr slike turer i Frankfurt.

Reiser til Tyskland

Les mer om Tyskland og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Tyskland her

Hoteller i Frankfurt

Populære hoteller i Frankfurt

Tyskland, Hessen, Frankfurt
9,1
Fantastisk
335 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 13 km
  • Avstand til sentrum: ca. 2 km
  • Internettilgang / WiFi
Tyskland, Hessen, Frankfurt
8,9
Meget bra
1074 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Avstand til sentrum: ca. 3 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Tyskland, Hessen, Frankfurt
  • Nærmeste flyplass: 14 km
  • Avstand til sentrum: ca. 1 km
  • Internettilgang / WiFi