Reiser til Colakli

Colakli er et vakkert feriested som ligger i Tyrkia og tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Med sin fantastiske kystlinje, pulserende byliv og en verden av spennende opplevelser, er Colakli et ideelt reisemål for både avslapning og eventyr. Finn din reise til Tyrkia med oss i dag.

Sol, strand og aktiviteter

En av hovedattraksjonene i Colakli er de praktfulle strendene. Den kilometerlange sandstranden strekker seg langs kysten og gir besøkende en flott mulighet til å nyte solen og det krystallklare vannet. Her kan du legge deg på en solseng og slappe av under parasollen – eller hvorfor ikke ta del i ulike vannsporter, som vannscooter, vindsurfing og dykking? Enten du foretrekker avslapning eller aktivitet, er strendene i Colakli helt klart et paradis for soltilbedere og strandelskere. 

Et livlig byliv med gode shoppingmuligheter

Når du besøker Colakli må du ikke gå glipp av å nyte bylivet. Byen har et livlig sentrum med et bredt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og barer. Her kan du oppdage både fargerike basarer og markedsgater der du kan kjøpe alt fra lokalt håndverk til klær og suvenirer. Etter en dag med shopping kan du sette deg ned på en hyggelig restaurant og smake på deilige tyrkiske retter som kebab, meze og baklava. Om kvelden kan du oppleve det livlige nattelivet med musikk, dans og underholdning, som varer til solen står opp igjen.

>> Les mer om reiser til Middelhavsregionen

Utflukter og opplevelser i området

I tillegg til strendene og bylivet byr Colakli også på en rekke spennende opplevelser og severdigheter. Du kan dra på en båttur langs kysten og utforske de omkringliggende øyene og buktene, eller hvorfor ikke dra på jeepsafari og utforske det vakre innlandet med dets imponerende natur og historiske ruiner. I nærheten av Colakli ligger også den historiske byen Side, hvor du kan besøke imponerende romerske ruiner som de antikke teatrene, Apollo-tempelet og de gamle bymurene.

>> Les mer om reiser til Side

>> Se flere destinasjoner i Tyrkia

Reiser til Tyrkia

Les mer om Tyrkia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Tyrkia her

Hoteller i Colakli

Populære hoteller i Colakli

Tyrkia, Middelhavsregionen, Colakli
8,1
Meget bra
422 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 56 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Internettilgang / WiFi
Tyrkia, Middelhavsregionen, Colakli
8,0
Meget bra
622 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 57 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Internettilgang / WiFi
Tyrkia, Middelhavsregionen, Colakli
9,3
Fantastisk
1744 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 56 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)