Hotel Villa Turka

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,9
Fantastisk
365 anmeldelser

Hvis du drømmer om å reise på en ferie til Alanya som skiller seg litt ut fra mengden, da skal du lese videre om Hotel Villa Turka. Huset har en lang historie og i flere av rommene og fellesområdene kan du fremdeles se spor av fortiden. Dette er det perfekte stedet for deg som vil bo litt avsides til, men som allikevel vil være nær sentrum i byen. Ta med deg din bedre halvdel og nyt en romantisk reise sammen.

Huset som i dag huser Hotel Villa Turka har en lang historie. Det ble bygget i forrige århundre av en velkjent skomaker i byen som ville bygge hjemmet sitt i en roligere del av Alanya. Etter flere generasjoner og tiår med forfall, besluttet den forrige eieren å renovere hjemmet til sin opprinnelige glans og åpne det som et ekstraordinært hotell. Og det er der vi er i dag. Her får du muligheten til å bo på et sted som skiller seg ut fra mengden. De unike trebalkongene, çardaks, gir deg en vakker utsikt utover havet og i stuen med ildstedet, hayat, kan du koble av ved ildstedet hvis du besøker stedet i en annen årstid enn sommeren.

På Hotel Villa Turka bor du litt utenfor Alanyas sentrum, men allikevel tilstrekkelig nærme til å kunne nyte både folkelivet, restauranter og butikker. Dette kombineres med magisk utsikt, prisbelønnet arkitektur og nærheten til stranden. Hver dag blir du ønsket velkommen til å spise en god frokost i matsalen som består av typiske tyrkiske ingredienser og retter, basert på lokale råvarer. På den koselige lille verandaen kan du sitte ned i en solstol og nyte en dukkert boblebadet.. Gjennom hele dagen har du dessuten gratis kaffe og te tilgjengelig. Det er bare å lene seg tilbake og nyte en ekte tyrkisk opplevelse på hellingene ved Alanyas slott.

Derfor skal du velge Hotel Villa Turka

 • Nærmeste flyplass: 42 km
 • Nærmeste strand: ca. 250 m
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur flyplassen og hotellet hos oss på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Vær obs på at det ikke er heis her, men at det er mange nivåforskjeller. Frokostbuffet er tilgjengelig alle dager 09.00-10.30 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Barn under 10 år får ikke bo på hotellet.

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 250 m
 • Avstand til sentrum: ca. 250 m
 • Alanya Gardens en herlig, grønn park med vann og lekeplasser til barna: ca. 1.9 km
 • Ta en tur med taubanen og nyt utsikten over Alanya: ca. 1.7 km
 • Nyt utsikten fra Alanya Kalesi, og ta evt. taubanen opp: ca. 2.7 km
 • Kleopatra Beach: ca. 3.5 km
 • Ta en kjølig avstikker til dryppsteinshulene Dim Cave: ca. 13 km
 • Sapadere-kløften er verdt en utflukt og en fottur: ca. 41 km
 • Apendos-ruinene: ca. 95 km
 • Gazipasa Alanya Flyplass: ca. 42 km (50m)
 • Antalya Flyplass: ca. 128 km (2h 10m)

Hotel Villa Turka har 11 rom, suiter og villaer i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i klassisk stil med synlige steinvegger og naturlige farger og materialer. Noen av rommene har balkong eller terrasse med utsikt mot havet eller landskapet. Sengene har madrasser og sengeklær av høyeste kvalitet og putemeny er tilgjengelig. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, sikkerhetsboks og minibar. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, slippers, hårføner og luksuriøse toalettartikler. Villaene har også et kjøkken med ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kjøkkenredskaper og spiseplass.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Villa Turka. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Tophane Mah.
Alanya

Koordinater

Latitude: 36.5346
Longitude: 31.9972

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Alanya

Vis flere