Anjeliq Downtown Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,5
Meget bra
648 anmeldelser

Anjeliq Downtown Hotel ligger i hovedgaten i Alanya, bare et steinkast fra stranden. Her kan du se frem til en vakker utsikt utover havet og byen, og du bor nær flere forskjellige restauranter, barer og butikker – her finner du alt du kan tenkes å trenge rett i nærheten. Uansett om du er på ferie sammen med din bedre halvdel, eller med hele familien kommer dere til å trives her.

På denne privilegerte beliggenheten, bare noen få meter fra den vidstrakte stranden Kleopatra, ligger Anjeliq Downtown Hotel perfekt til for deg som vil dra til Tyrkia for å nyte sol, bading og skjønne stunder i varmen. Her kan dere fint spasere ned til den myke sanden som innbyr både til avslapning og morsomme aktiviteter til havs og på land. Hvis du er på besøk i Alanya sammen med familien, kan du også ta med barna til spennende attraksjoner som Alanya Aquapark (5 min spasertur), Ataturk-torget (20 min spasertur) og Alanyas Hamn (25 min å gå). 

På Anjeliq Downtown Hotel bor du på et moderne hotell med spennende innredning. Her har de ikke vært forsiktige i fargevalgene; alle rommene er unike. Det er mange detaljer å hvile øynene på, som for eksempel sykler som henger på veggene som bilder. Og når vi snakker om sykler; hvis du har lyst til å dra ut i den vakre naturen og oppdage innlandet innenfor Alanya, kan du leie sykler på hotellet. På hotellet er det en hage der du kan koble av, kanskje med en drink fra baren. Hver morgen er du velkommen til å starte dagen med en god frokostbuffet som består av både lokale og internasjonale retter samt godt drikke. I hotellets restaurant serveres det gode retter i et forseggjort og kult miljø med vakre vekster og dekorasjon.

Derfor skal du velge Anjeliq Downtown Hotel

 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Parkering / Garasje

Greit å vite

Du kan bestille transport tur/retur flyplassen og hotellet hos oss på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuelle behandlinger i spa-et bestilles og betales på stedet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffet er tilgjengelig alle dager 08.00-10.00 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet. Vær obs på at rommene har en kjøkkenkrok, men du skal ikke forvente å kunne lage store middager her.

OBS! All inclusive-konseptet bestemmes lokalt av hotellet og kan endres i løpet av sesongen. Det aktuelle programmet får du ved ankomst til hotellet. All inclusive inkluderer alltid frokost, lunsj og middag (vanligvis i hotellets buffetrestaurant) samt snacks som f.eks. is og et utvalg lokale drikkevarer (vanligvis på bestemte tidspunkter).

Har du bestilt et opphold med All inclusive (uansett om det er light, plus eller noe annet) er det ikke alltid at alle barene og restaurantene på hotellet inngår i All inclusive-konseptet. Ønsker du likevel å benytte deg av de stedene som ikke inngår, betaler du ekstra for mat og drikke direkte på stedet.

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Avstand til sentrum: ca. 1 km

Anjeliq Downtown Hotel har 70 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en moderne stil, med sterke farger og spennende detaljer. Rommene har balkong eller terrasse. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg og minibar. Rommene har eget bad med dusj, hårføner og gratis toalettartikler. Rommene har også en liten kjøkkenkrok med kjøleskap og kjøkkenredskaper.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Anjeliq Downtown Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Spa / Velværesenter
 • Hotellbar
 • Mulighet for All inclusive
 • 2 eller flere soverom

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Saray Mahallesi
07400 Alanya

Koordinater

Latitude: 36.5497
Longitude: 31.9807

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Alanya

Vis flere