Reiser til Bodrumområdet

Bodrum er er vakker kontrastfull halvøy. Her veksler det mellom historiske byer og plasser, kunstneriske kvarter og dagens moderne jetset-liv. Et stort antall småbyer ligger tett langs kysten og asurblått hav skyller inn over nydelige strender.

Hele den tyrkiske kystlinjen langs Egeerhavet er dominert av et frodig jordbruksområde hvor det dyrkes alt fra grønnsaker til eksotiske frukter. Asurblått hav skyller inn over nydelige strender og bak det vakre landskapet stiger høydedragene opp, ikledd maleriske pinjetrær.

Provinsen Bodrum ble kalt Halicarnassus av Caria i historisk tid og har et utall av historiske steder, deriblant ett av verdens sju underverk, Mausolus Mausoleum, pluss 7 av kirkene og slottene tilhørende ridderne av St John ordenen. Bodrum har et historisk sus over seg, og ulike sivilisasjoner har satt spor sitt her gjennom tusener av år.

Halvøya har i dag et stort antall småbyer som ligger tett langs kysten. Et offentlig rutenett av minibusser trafikkerer hele området gjør det lett å komme seg fra sted til sted . Dessuten er båt- og fergetrafikken ut til en av de mange småøyene godt utbygd. Blant annet kan du bli med på en båttur over til den greske øya Kos som ligger nært opp til Bodrumhalvøya

Bodrum er er vakker kontrastfull halvøy. Her veksler det mellom historiske byer og plasser, kunstneriske kvarter og dagens moderne jetset-liv. I dagens reiseguider beskrives denne halvøya som Tyrkias Riviera.

Bodrumhalvøya er en av de vakreste regionene i Tyrkia. Og det er ikke uten grunn at Bodrumhalvøya er tyrkias foretrukne feriereisemål. Bodrumhalvøya har det meste: En sprudlende by med livlig havn, vakre strender, en variert natur og mange små og koselige bukter med en avslappet stemning. 

De mange kilometerne med kystlinje på Bodrumhalvøya bukter seg ned til Egeerhavet. De vakre buktene ligger som perler på en snor og avskilles av steile klipper og skogfylte strekninger. Mange steder har du utsikt til vakre og ofte ubebodde øyer i horisonten, og på kvelden kan du nyte byens lys fra den greske øya Kos, som ligger en time unna med båt fra Bodrum. 

Når du reiser til Bodrumhalvøya kan du velge å bo i selve Bodrum, hvor det er en sprudlende by med gode resturanter, et stort utvalg av butikker, en hyggelig basar og et livlig nattliv med alt fra små barer med live-musikk til store diskotek. Vi tilbyr også reiser til den lille familievennlige strandbyen, Bitez og til livlige Gümbet med sin gode sandstrand. En av Bodrumhalvøyas vakreste bukter er Torba, hvor vi har valgt ut de beste hotellene til deg. Opplev lokalstemningen og det ukentlige markede i Turgutreis, og nyt den rolige atmosfæren i vakre Gundogan. 

Reiser du med hele familien til Bodrumhalvøya, har vi et stort utvalg av hotell med og uten All-Inclusive, og reiser du uten barn har vi også de beste hotellene kun for voksne i vårt program. Vi tilbyr alltid full fleksibilitet på datoer og reiselengde, og du velger selv om du vil bestille ferien din som en samlet pakke inkl. fly og hotell eller selv arrangere transporten og kun bestille ditt feriehus igjennom oss.

Få inspirasjon og les mer om reiser til Bodrumhalvøya under eller bruk søkemaskinen til det samme å finn din neste reise til Bodrumhalvøya.

Hotell og feriehus på Bodrumhalvøya 

Bruk søkemaskinen til å finne din neste reise til Bodrumhalvøya med mulighet for avreise fra bl.a. Bergen, Oslo Gardemoen, Oslo/Torp, Stavanger, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Vi finner automatisk nettets beste priser på flybilletter med både lavprisfly og rutefly og pakker de sammen med hotell og feriehus på Bodrumhalvøya. Du kan også velge å bestille transport til ditt feriehus eller en leiebil som står klar til deg på flyplassen. Slik får du den beste starten på ferien. 

Det hele samles automatisk i en pakkereise med reisegaranti, og du er dermed også dekket av pakkereiseloven slik at du får det beste av begge verdner. God tur! 

Reiser til Tyrkia

Les mer om Tyrkia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Tyrkia her

Reisemål i Bodrum-halvøya

 • Gumbet
  1 hotell
  Gumbet har en av de beste strendene på Bodrum-halvøya og et nattliv som nesten matcher det i den nærliggende hovedbyen. Når du ikke slapper av på den inviterende Blå Flagg-stranden eller slår deg løs på byen, kan du bruke Gumbet som utgangspunkt ... for mange spennende utflukter. Les mer

Populære hoteller i Bodrum-halvøya

Tyrkia, Egearregionen, Bodrum
9,9
Fantastisk
693 anmeldelser
 • Nærmeste flyplass: 51 km
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Tyrkia, Egearregionen, Akyarlar
9,6
Fantastisk
753 anmeldelser
 • Nærmeste flyplass: 61 km
 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Tyrkia, Egearregionen, Bodrum
9,4
Fantastisk
437 anmeldelser
 • Nærmeste flyplass: 38 km
 • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)