Restplasser til Praha

Prahas velbevarte, gamle bykjerne er et sted der du bare har lyst til å slentre omkring hele dagen, men også ute i forstedene og omkring Tsjekkias hovedstad er det mye å oppleve. Du kan sette av en hel langhelg bare til sightseeing! Se vår liste over restplasser til Praha her og book din restplass i dag!

Utover sine tallrike, interessante severdigheter er Praha fortsatt kjent for sitt lave prisnivå sammenlignet med mange andre europeiske hovedsteder. Hvis du booker billige restplasser har du derfor gode muligheter til å strekke feriebudsjettet litt lenger i Praha. 

 

Kart over Praha

Populære hoteller i Praha

Tsjekkia, Praha
  • Nærmeste flyplass: 14 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje
Tsjekkia, Praha
  • Nærmeste flyplass: 14 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
Tsjekkia, Praha
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Avstand til sentrum: ca. 700 m
  • Internettilgang / WiFi

Slik booker du restplasser til Praha

Med sitt store utvalg av museer, markeder, bryggerier, restauranter og butikker har Praha mange severdigheter å tilby hele året. Det er enkelt å reise omkring i byen med trikk, buss eller til fots. Bare å vandre omkring i Prahas gater er i seg selv én av de største opplevelsene i byen, og den 520 meter lange, gotiske Karlsbroen må du naturligvis vandre på minst et par ganger. Samtidig er det mange andre vakre byggverker omkring i byens smale gater, som er verdt å utforske. 

Etter en opplevelsesrik dag med sightseeing i Praha har du mange gode muligheter til å stifte nærmere bekjentskap med delikatesser fra det tsjekkiske kjøkkenet. Utover sine mange gode spisesteder er byen kjent for sine mange bryggerier og pubber, der du neppe trenger å bekymre deg for prisene.

Ettersom at Praha er et helårsreisemål, kan du finne billige restplasser til byen både sommer og vinter. Høysesongen strekker seg fra juni til august, mens været er på sitt varmeste. Hvis du ønsker å ha byen litt mer for deg selv, er både vår- og høstmånedene også gode tidspunkter å se etter en restplass til Praha på, men vintermånederne er på tross av sine lave temperaturer heller ikke å forakte. Særlig julen og nyttår bærer preg av en fantastisk stemning, ikke minst hvis du er heldig å få oppleve at det ligger et teppe av snø over byen.

Uavhengig av årstid kan du enkelt finne den billigste reisen her hos Solfaktor. Våre lister og søkemaskinen vår oppdateres døgnet rundt med de laveste prisene og tilbud på restplasser. Hvis du booker både fly og hotell som en samlet pakkereise, er den naturligvis dekket av både pakkereiseloven og reisegaranti.

Mange reiser til Praha på en forlenget weekend, men dersom du vil oppleve mer av Tsjekkia, er hovedstaden også et godt utgangspunkt for en lenger reise.

De mest populære reisemålene i Praha med restplass

Det ligger flotte hoteller på begge sider av elven Vltava (Moldau på tysk), som renner gjennom Praha. For at du skal få mest mulig ut av ditt opphold i byen, er det en fordel å bo i gangavstand til alle de største severdighetene. Derfor finner du først og fremst hoteller som ligger i Prahas hyggelige sentrum når du søker etter restplasser til Praha her hos Solfaktor.

Sentrum av Praha består i korte trekk av bydelene Staré Mesto (Den gamle byen) og Nové Mesto (Den nye byen) på den østlige elvebredden og Malá Strana og Hradcany på den vestlige bredden av Vltava. I alt femten broer forbinder bydelene, som på tross av å være litt bakkete er meget fotgjengervennlige. Her er det så mye å se at det ikke er sikkert at du får tid til å besøke de ytre delene av byen.

Restplasser er ikke en fast del av reiseprogrammet vårt, men tilbys typisk hvis hotellene har flere ledige soverom enn forutsatt. Derfor kan du ikke regne med å finne restplasser på et hotell i en forhåndsbestemt bydel på kort varsel. Hvis du er litt fleksibel med tanke på hotellets beliggenhet, er det ofte gode sjanser til å reise billig til Praha - også i høysesongen.

Du kan enkelt følge med på det aktuelle utvalget av restplasser på listen og i søkemaskinen her hos Solfaktor. For ikke å gå glipp av nyheter og kampanjetilbud, kan du med fordel påmelde deg vårt nyhetsbrev.

Reiser til Praha

Du kan finne mye mer inspirasjon til ferieopplevelser i Praha ved å følge linkene nedenfor:

>> Finn flere billige reiser til Praha her
>> Finn også billige reiser til Budapest med Solfaktor