Hotel Kampa Garden

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,2
Fantastisk
1923 anmeldelser

Hvis du vil bo i et av Prahas hyggeligste og mest sjarmerende kvartal, så skal du se nærmere på øya Kampa, som ligger på venstre side av elven Vltava og like sør for Karlsbroen. Her kan du bo på et av byens små koselige boutiquehoteller, og så er det til og med en liten terrasse som vender ut mot kanalen, hvor du kan kose deg etter dagens opplevelser.

De fleste turister oppdager den slett ikke – altså øya Kampa, som ligger i Mala Strana-området, fordi de går rett over Karlsbroa og fortsetter opp mot byens imponerende slott. Og det er faktisk synd, for Kampa er en av byens absolutte perler, og kalles også for Prahas Venezia. I tillegg til de koselige små husene, er det også en nydelig park hvor lokalbefolkningen liker å gå turer. I tillegg er det et rimelig utvalg av små, gode restauranter, og på flere av dem har du også muligheten til å nyte måltidene dine med utsikt til elven Vltava (Vltava på tsjekkisk) og Karlsbroen – vel, da kan du nesten ikke forlenge mer. 

Bo på den sjarmerende øya Kampa

Hotel Kampa Garden er et koselig og veldig populært hotell med mange stamgjester. De setter stor pris både på beliggenheten, men også på den gode servicen, og Kampa Garden er et virkelig fint lite hotell, som har blitt totalrenovert de siste årene, og derfor fremstår det også i god stand og med en komfortabel og tidsriktig innredning. Hotellet, som er innredet i en av øyas eldste bygninger, har også det store plusset at det er en liten terrasse som vender direkte ut mot kanalen og hvor du har muligheten til å kose deg med en kjølig forfriskning etter dagens mange opplevelser. 

Derfor skal du velge Hotel Kampa Garden

Du vil bo på et hyggelig lite hotell
Du vil ha en terrasse ut mot vannet
Du vil kunne gå til det meste
Du foretrekker god og personlig betjening
Du vil bo i en historisk bygning

Godt å vite om Hotel Kampa Garden

Eventuell turistskatt betales på stedet.
Alle rommene har blitt renovert de siste årene, men det er ikke klimaanlegg.

Derfor skal du velge Hotel Kampa Garden

 • Nærmeste flyplass: 14 km
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje
 • I by eller landsby

Kart og avstander

 • «Mini-Eiffeltårnet» ved Petrin-høyden – ca. 1 km
 • Praha slott, Pražský Hrad – ca. 1 km
 • Praha ZOO – ca. 7 km
 • Praha Lufthavn (Václav Havel Airport Prague) – ca. 13 km
 • Old Town Square (gamlebyen), Staromestske Namesti - ca. 1 km 
  Hvor innen 500 m også kan besøke: 

- Tycho Brahes grav ved Tyn-katedralen 
- Prahas astronomiske klokke 
- Josefov, den jødiske bydelen
- Den eksklusive handlegaten, Parížská 
- Karlsbroen 

På Hotel Kampa Garden er det ikke mer enn 35 rom i forskjellige størrelser og kategorier. Standardrommene ble renovert i 2018, og de andre romtypene i løpet av de siste årene par årene, slik at alle rom er i veldig god stand og innredningen er fin og enkel. Alle rommene har som et minimum satellitt-TV, Wi-Fi, minibar, kaffe- og tefasiliteter, sikkerhetsboks, telefon samt bad med dusj eller badekar og hårføner. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Kampa Garden. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • I by eller landsby
 • Byen er nærmere enn 3 km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

U Sovovych Mlynu 9
110 00 Prague

Koordinater

Latitude: 50.0857
Longitude: 14.4078

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Tsjekkia

Andre hoteller Praha

Vis flere