Om oss

SOLFAKTOR


SOLFAKTOR har utviklet og driver i dag Nordens største og mest brukte søkemotor for feriereiser med charter og lavprisfly.

SOLFAKTOR gjør med sitt brukervennlige grensesnitt, en forbrukerfokusert, rask og uavhengig sammenligning blant samtlige charterturer som tilbys fra de Nordiske turoperatørene og utvalgte lavpris flyselskap.

SOLFAKTOR ble etablert i 2000 som den første og fortsatt den eneste nettaktør som har et komplett og samlet tilbud fra hele det Nordiske chartermarkedet. Sammenlign priser på tvers av grensene.

SOLFAKTOR Pluss

I mange tilfeller er en kombinasjon av lavprisfly og hotell et godt alternativ til en vanlig charterreise. I SOLFAKTORs chartersøk finner du slike reiser under navnet "SOLFAKTOR Pluss". SOLFAKTOR er som pakkereisearrangør medlem av Reisegarantifondet og Norsk Reiselivsforum og Pakkereisenemda.

Les mer om Solfaktor Pluss

REISEGIGANTEN AS

REISEGIGANTEN AS er et resultat av fusjonen mellom restplass.no og SOLFAKTOR. Som en av landets største distributører av reiser, drifter REISEGIGANTEN flere av de sterkeste merkevarene i reiselivs-Norge! Norges ledende nettreisebyråer slår seg sammen