Verden  » Vietnam

Oppdag det genuine Vietnam

Vietnam har en rik historie på godt og vondt. Landet har vært under okkupasjon av flere stormakter, fra Kina til Frankrike. Dette har satt sitt preg på kulturen, som er en smeltedigel med orientalsk og europeisk innflytelse.

Vietnam er et langstrakt land som passer utmerket for en rundreise. Her kan man selv velge intensitet enten man ønsker hovedfokus på sol og strandliv eller ser for seg en miks av storby, historie, natur og øyliv. Vietnam er et fullkomment reisemål som har noe å tilby for alle. En klassisk reise begynner i Hanoi i nord, og ender ved en av de flotte badebyene i sør. Nha Trang er en av de mest populære, med kilometervis med strender og gode resorter til lave priser. Her er luksus fortsatt rimelig.

Underveis anbefales å legge inn noen dager i Da Nang. Strandbyen passer perfekt som base for utflukter til nærliggende Hue og Hoi An. Ho Chi Minh-byen er også verdt å se, og herfra er det også mulig å kjøre til strandparadiset Phan Thiet / Mui Ne eller fly til den vakre øya Phu Quoc.

En reise til Vietnam byr på det beste av sørøst-Asias mat, strender, kultur og ikke minst historie - alt til en veldig hyggelig penge.

Søk reise