Verden  » Spania  » Tenerife
Denne øya er den største av de sju store kanariske øyene både når det gjelder areal og befolkning. Hvert år besøker nesten fem millioner turister denne øya. Mange av dem kommer igjen og igjen.

Det er flere grunner til at mange velger Tenerife som sitt feriested. Naturen er en av disse grunnene. Den er unik og mangfoldig. I nord ligger det et klippelandskap med små bukter med mørk lavasand. Dette er også den delen som er mest "spansk". Den midtre delen av Tenerife har stor variasjon i naturen. Fra sandstrendene langs kysten kan du kjøre opp gjennom frodige jordbruksområder og skogsområder med pinjetrær. I området rundt Spanias høyeste fjell, Teide, kan du se utover et platå som antagelig kan beskrives som et månelandskap. Over dette området rager Teide med sine 3718 moh. Lengst sør på øya skråner øya ut i et flatere landskap med store og små strender.

Ønsker du å oppleve mer enn sol og strand mens du er på Tenerife har du et utall av valgmuligheter. Det være seg byvandringer, besøk i Loro Parque (dyreparken) eller en tur til et av de mange historiske stedene på øya.

Tenerife har et behagelig klima året rundt, med ca 300 soldager per år.

Søk reise
Aktiviteter på Tenerife