Verden  » Spania  » Mallorca
I årtier har Mallorca vært Europas og fremfor alt kanskje skandinavenes ferieparadis. Det er nok hovedsaklig på grunn av de lange innbydende sandstrendene, den gode maten og det vakre landskapet som fortsatt har mange uforstyrrede områder.

De to mest besøkte buktene er den sørlige Palmabukten og den nordlige Alcudiabukten. Mer enn halve befolkningen bor i den livlige hovedstaden Palma de Mallorca som har en interessant historie, koselige tapasbarer og bra shopping. Mallorca passer for alle; barnefamilier, pensjonister, par, og partylystne ungdommer.

I vårmånedene er landskapet fantastisk grønt og storslagent vakkert med et behagelig klima. Da passer det perfekt å sykle eller vandre. Både Den Norske Turistforening og flere reiseoperatører har vandreturer på sitt program for øya. Det er turer av ulik gradering. Felles for dem alle er at du vil oppleve en fantastisk natur med stor variasjon i faunaen.

Lei bil under ditt besøk på Mallorca, det gir så mye merverdi til ferien din. Uansett hvilken tid på året du reiser, så har Mallorca noe å tilby i form av natur eller festivaler.

Søk reise
Mallorca