Verden  » Spania  » Costa Daurada
Fra regionsgrensen mot i nord til grensen mot i sør strekker det seg en kystlinje på ca 22mil med en nesten sammenhengende starndlinje med gylden sand. Derav navnet Costa Daurada. I nord er veien opp til kort. I sør ligger det fruktbare deltaet til elva Ebro som en grensestrekning mot neste region.

Costa Daurada har vært et trekkplaster for turister i flere tiår og folket her vet hvordan de skal ta imot "gjester" på en vennlig måte.Spanjolene har i tillegg tatt godt vare på sin historiske arv på en flott måte. Fler av severdighetene ligger på verdensarvlisten.

Dette området rommer ti regioner med 183 kommuner. På innlandet ruver fjellkjeder og verner fruktbart jordbruksområde mot kalde nordavinder. her dyrkes blant annet vindruer og oliven for oljeproduksjon ved siden av hasselnøtter- og mandelproduksjon.

Ute på kysten finner du små og store maleriske byer og veletablerte turistdestinasjoner. Denne strekninger passer som feriedestinasjon for alle i familien. Her finner du et ferieliv for alle.

Søk reise