Verden  » Italia  » Sicilia
Sicilia er middelhavets største øy og har ca 5 millioner innbyggere. Velger du å legge ferien din til Sicilia får du virkelig ferieopplevelser både i pose og sekk. Da kan du kombinere både kultur, historie og den gode badeferien.

Nordkysten av øya er kupert og forreven. På sørkysten ligger halvmåneformede sandstrender som perler på en snor. De største fjellområdene ligger i nordøst, med vulkanen Etnas topp på 2326 moh. Sicilia har et typisk middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, litt fuktige vintre.

Sicilia har så uendelig mye du bare "må" se. I og med at avstandene er store så er det både lett og greit å bruke leiebil eller offentlig transport. Det finnes både moderne storbyer og vakre småbyer i et maleriske landskap. To eksempler på det er den moderne hovedstaden Palermo og byen Taormina,også kallt romantikkens høyborg.

Øya har i alle år vært kjent for å ha et rikt kulturliv. Her kan du melde deg på både mat- og malingskurs. Hele året blir det holdt store kulturfestivaler og fra juni til august er mange av disse festivalene lagt til byen Taormina.

Søk reise
http://www.youtube.com/watch?v=l26qBOV4fDo