Verden  » Spania  » Mallorca  »  Cala San Vincente
I den nordligste delen av øya i fjellregionen Tramuntana ligger en liten feriedestinasjon ut mot Middelhavet. Cala San Vincente er et av de minste feriestedene på Mallorca og klorer seg formelig fast til fjellryggen den ligger i.

Fire små strender ligger adskilt av klipperygger og utgjør et vakkert landskap. Den marine fauna er mangfoldig og snorkling vil bli en opplevelse her. I en annen av buktene,Cala Molins, holder windsurfere til.

Fra Cala San Vincente kan du ta en tur ut til Formentor som er det desidert nordligste punktet på øya. Langs hele veien utover har du en fantastisk utsikt over et forrevent fjellandskap. Den samme turen kan du ta med en av de lokale organiserte båtturene og få se hele landskapet fra sjøsiden.

Bare fem kilometer inn i landet fra Cala San Vincente ligger den historiske byen Pollensa. Trange brosteinslagte gater er omgitt av bygninger fra det 17. og 18. århundre.

Cala San Vincente har et fåtall restauranter, barer og butikker. Dette er nok ikke et sted for deg som er bevegelseshemmet eller for deg som ønsker et "hektisk" natteliv.

Søk reise