Verden  » Spania  » Mallorca  »  Arenal
Arenal ligger 10 km sør-øst for Palma de Mallorca og nær den internasjonale flyplassen. Den 6 km lange gyldengule sandstranden strekker seg opp til Can Pastilla.

I Arenal er det et stort utvalg av barer, nattklubber og restauranter. Arenal kan bli livlig under høysesongen om sommeren da ungdom fra blant annet Storbritannia og Tyskland bruker destinasjonen som sitt feriested med høy "partyfaktor".

Men på grunn av den lekre stranden er dette feriestedet veldig populært for barnefamilier. Her kan du også delta på en "haug" av ulike strandaktiviteter. Dessuten er Arenal et flott utgangspunkt for å gjøre seg kjent med øya forøvrig. Du kan ta bussen til Palma en dag og nyte storbylivet i en hovedstat med historisk sus. Like utenfor Arenal ligger øyas største badeland. Noe som vil more både liten og stor i familien. I nærheten ligger også Palma Aquarium som er vel verd et besøk.

Fra Palma kan du finne bussturer til mange severdige steder på øya. Leier du deg bil kan det kanskje friste med et besøk til en av de mange hulene langs østkysten eller for å se det tøffe og ulendte landskapet på vestsiden av øya. På din ferd i den ene eller andre retningen, vil du kunne oppleve unike små landsbyer langs kysten eller på innlandet av øya.

Søk reise