Verden  » Spania  » Gran Canaria  »  Puerto Mogan
Puerto Mogan er helt forskjellig fra de andre ferie- og turistbyene på øya. Stedet kan deles inn i tre deler. Den opprinnelige fiskelandsbyen med sine trange gater og smug, ligger tett inn til klippen som rager over stedet. Utenfor denne delen ble det bygget opp en kunstnerisk "bydel"

Byplanleggingen av denne delen er gjort av en italiensk arkitekt. Her finner du et bilfritt "sentrum" med kanaler og broer - et spansk Venezia i miniatyr. Ingen bygninger er høyere enn 3 etasjer. Den yngste delen av Puerto Mogan er bygget opp i bakkant av strandsonen med butikkområde, stort åpent torg, hotellanlegg og leilighetskomplekser.

Småbåthavnen besøkes av havseilere fra hele verden. Fra Puerto Mogan kan du reise på utflukter med båt, inkludert en gul undervannsbåt.

I hele Puerto Mogan uansett "sentrumsdel" finner du et mangfold av spisesteder. Her finner du noe for enhver smak, alt fra gourmet til gatekjøkken,lokal som internasjonal mat.

Rett på utsiden av selve "sentrum" finner du en lekker strand.I bakkant av stranden ligger en koselig strandpromenade. Hver fredag har de et stort marked i byen. Det strekker seg fra ytterst på moloen til torget i den nye delen av Puerto Mogan.

Puerto Mogan er absolutt verd et besøk, selv om du bor andre steder på Gran Canaria

Fra flyplassen i Las Palmas til Puerto Mogan er det ca 65 km.

Søk reise