Reiser til Koh Chang

Koh Chang er en av Thailands vakreste øyer med kritthvite paradisstrender, korallrev og krystallklart hav. De beste strendene ligger på vestkysten hvor også de fleste hotellene er lokalisert.

Koh Chang er en av Thailands vakreste øyer

Koh Chang er Thailands nest største øy og et reisemål på full fremmarsj. Fra å være en enkel hippi-øy på 90-tallet er Koh Chang i dag en velutviklet destinasjon med gode hoteller og infrastruktur på plass. Åpningen av Trat Airport i 2003 samt stor politisk vilje for å løfte Koh Chang er årsakene til denne raske utviklingen.

Øya er en av Thailands vakreste med sine kritthvite paradisstrender innrammet av palmer, korallrev og krystallklart hav. De beste strendene ligger på vestkysten og naturlig nok ligger majoriteten av hotellene også der. Populære aktiviteter er jungeltrekking, matkurs, snorkling, kajakk og dykking.

Den enkleste måten å komme seg til Koh Chang på, er fly fra Bangkok til Trat (1 time) og deretter med buss og ferje til øya (45 minutter). Rimeligste måte er buss direkte fra flyplassen i Bangkok til Laem Ngop (5 timer) og derpå samme ferje.

Aana Resort & Spa (3+), FuramaXclusive Resort Aiyapura Koh Chang (4-star), Amari Emerald Cove Koh Chang (4-star) og Panviman Resort Koh Chang (4-star) er hoteller med god rating på Tripadvisor.

Reiser til Thailand

Les mer om Thailand og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Thailand her

Hoteller i Koh Chang