Restplasser til Alcudia

Nordvest på Mallorca og mellom to brede, halvmåneformede bukter,  ligger Alcudia med det som kanskje er én av øyas beste beliggenheter. Her er du omgitt av flere av Mallorcas mest fascinerende landskapsområder, inkludert lange sandstrender og bratte berg. Alcudia er det perfekte stedet å tilbringe en badeferie kombinert med opplevelsesrike utflukter. Utforsk vårt utvalg av billige restplasser til Alcudia her og book din neste reise i dag!

Alcudia er et ferieparadis for barnefamilier. Her finnes massevis av aktiviteter for hele familien, og utenfor den syv kilometer lange stranden Platja d'Alcúdia med sin fine, hvite sand, er vannstanden lav og vannet krystallklart. Samtidig er det mye mer å oppleve hvis du bestiller restplasser til Alcudia. Nyt de smale, stemningsfulle gatene i den gamle bydelen eller utforsk det naturskjønne området på sykkel- og vandreturer.

Kart over Alcudia

Populære hoteller i Alcudia

Spania, Mallorca, Alcudia
  • Nærmeste flyplass: 60 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Alcudia
  • Nærmeste flyplass: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Alcudia
  • Nærmeste flyplass: 61 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Internettilgang / WiFi

Slik booker du restplasser til Alcudia

Alcudia er ett av de mest populære reisemålene på det nordlige Mallorca. De fleste hotellene ligger nede ved Puerto de Alcúdia og langs Platja d'Alcúdia, men det er også gode muligheter til å finne et billig hotell hvis du ønsker å bo oppe i selve Alcudia, som ligger knapt et par kilometer fra havet. 

Hotellene i og omkring Alcudia har ofte restplasser, som de selger til betydelig reduserte priser. Dette er en god sjanse til å få en billig reise til ett av de mest attraktive områdene på Mallorca. Flyselskapene legger ut billige billetter til salgs dersom de har tomme seter på enkelte avganger.

Solfaktor innhenter de beste prisene på både flybilletter, hoteller og leiebil døgnet rundt. Dette betyr at du enkelt kan bestille de billigste restplassene hos oss. Du kan med ett enkelt søk finne både flybilletter og hotell til din neste reise hos oss, men det er også mulig å kun søke opp hoteller. Hvis du bestiller en pakkereise med både fly og overnatting, er du dekket av både pakkereiseloven og reisegaranti.

De mest populære reisemålene i Alcudia med en restplass

På tross av at turismen lenge har vært det viktigste økonomiske grunnlaget for Alcudia, er mye av den opprinnelige middelalderlige landsbystemningen inntakt. Dette vil du særlig kjenne på i de smale gatene i den gamle bykjernen, hvorav mange av gatene kun er for fotgjengere.

Til sammenligning har nærliggende Puerto de Alcúdia et mer moderne preg over seg, men dette er også et meget sjarmerende og familievennlig sted, med enda flere hoteller. Derfor er det normalt større sjanse for å finne en restplass til Puerto de Alcúdia. Hvis du vil nyte en avslappende badeferie med familien, er det dessuten naturlig å søke etter restplasser på ett av hotellene som ligger langs Alcudia-bukten mot sør. Her ligger hotellene som perler på en snor og med en flott sandstrand i gangavstand.

Mellom klippene nord og vest for Alcudia finner du også små badeviker som egner seg ideelt til snorkling og avslapping i fredelige omgivelser. Hvis du søker mer aktive opplevelser, er området omkring Alcudia rikt på severdigheter og aktivitetsmuligheter. Like utenfor byen middelalderlige bymur ligger for eksempel ruinene etter den romerske byen Pollentia.

Dersom du reiser hit på våren eller sensommeren, mens det ofte også er gode muligheter til å finne billige restplasser, er Alcudia et godt utgangspunkt for en aktiv ferie. Det finnes både golfbane og tallrike vakre sykkel- og vandreruter på denne delen av Mallorca. Dersom du leier en bil, kan du dra på turer til for eksempel Dragegrottene ved Porto Cristo eller den sjarmerende, gamle middelalderbyen Pollensa.

Reiser til Alcudia

Du kan finne mer inspirasjon til ferieopplevelser i Alcudia i resten av vårt reiseprogram.

>> Finn flere billige reiser til Alcudia her