Hostal Diana

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

7,1 Gjesteanmeldelser

Dette koselige herberget ligger i Puerto de Alcudia. Beliggende innen 10 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Kunder vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 3 kilometer fra herberget. Innen 250 meter vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Herberget ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Reisende vil finne flyplassen innen 4. 7 kilometer. Eiendommen ligger innen 100 meters gåavstand fra havnen. De 30 innbydende soverommene er det perfekte sted å slappe av etter en travel dag. Dette overnattingsstedet ble restaurert i 2018. De som bor på eiendommen kan holde seg oppdatert gjennom trådløs internettforbindelse. Denne eiendommen tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Alle rommene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Det finnes parkeringsmuligheter på Elegance Diana. Gjester på dette overnattingsstedet kan benytte stedets transportservice. Gjester kan benytte sports- og fritidsaktivitetene på stedet. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

Derfor skal du velge Hostal Diana

  • Nærmeste flyplass: 62 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje

Hotelltype

Hostal Diana er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Hostal Diana er ikke en del av Solfaktors program for øyeblikket.

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Avstand til sentrum: ca. 10 m
  • Palma Flyplass: ca. 62 km (50m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hostal Diana. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Strand nærmere enn 1½ km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Carrer Teodoro Canet 25
07009 Alcudia

Koordinater

Latitude: 39.8417
Longitude: 3.1356

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer