Agroturismo Son Siurana

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,6
Fantastisk
427 anmeldelser

På Son Siurana er det høyt til himmelen og skuldrene faller automatisk ned «avslapningsnivå», fordi her er det nesten umulig å ikke gire ned til feriemodus, med de rolige omgivelsene som omgir gården. Faktisk er det så hyggelig å være her, at Son Siurana har kommet med med på listen over mine personlige favoritter. I tillegg til stemningen, det rustikke utseendet og den vakre panoramautsikten, skiller huset seg også ut ved å ha husdyrhold (frittgående gressende får), en holdning til gastronomi og økologi. Som prikken over i-en, tar det ikke mer enn 45 minutter med bil fra flyplassen til Son Siurana, og innen 15 minutter vil du komme til noen av de mest populære strendene i Alcudia-bukten. Ergo du er passelig nær alt, og likevel bor du landlig og tilbaketrukket.

Leiebilen min og jeg «humper» langs grusveien som fører opp til Son Siurana Agroturismo, omgitt av klukkende sauebjeller, innkjørselen går nemlig gjennom sauebeitet som ligger mellom landeveien og fincaen. Da jeg nærmet meg hovedbygningen, måtte jeg bare sikre meg at jeg fremdeles var på Mallorca, for jeg følte meg totalt hensatt til det sørlige Toscana. Den gamle bygningen er bygget i tradisjonell kalkstein og er omgitt av mindre bygninger, som tidligere har blitt brukt til å lagre mandler og fiken, men som nå er innredet som koselige gjesteboliger – både som leiligheter, hus, rom og suiter.

Første etasje i hovedbygningen er utformet som en kombinert stue, fellesområde og fungerer også som resepsjon og lobby. Her er det høyt til taket, og de synlige trebjelkene gjør atmosfæren hyggelig og hjemmekoselig. Du kan sette deg godt tilrette i de komfortable sofaene (kanskje med en bok fra hyllen i det lille biblioteket?) – her er det åpenbart å ta en «pause» eller planlegge dagens utflukter.

Saueflokker, sitrusfrukter og plommetrær

Jeg blir møtt av ett av familiemedlemmene, hyggelige Sofia, som viser seg med sin ydmyke entusiasme, og underveis merker jeg hennes sans for detaljer og hennes omtanke, både for huset og gjestene. Vi begynner med å nyte den flotte utsikten over landskapet, som strekker seg foran eiendommen, hvor Sofia forteller med diskret stolthet om deres økologiske oppdret. Her har de sauer (ca. 200 stykker), en imponerende kjøkkenhage med krydderurter i tillegg til mandelproduksjon og et bredt utvalg av frukttrær med kirsebær, fersken og plommer i tillegg til sitrusfrukter. Alt spredt ut over 100 hektar. Så det er et virkelig levende og aktivt gårdsbruk.

Derfor skal du velge Agroturismo Son Siurana

 • Hvis du ønsker å bo på en idyllisk beliggende mallorcansk finca
 • Det personlige vertskapet – huset har tilhørt samme familie i mange år 
 • Du bor landlig, men likevel innenfor kort kjøreavstand til byen og stranden
 • Her er det fasiliteter som basseng, hage, Wi-Fi og restaurant (flere øko-produkter)
 • Du vil ha gode rammer for en familieferie (du kan velge å bo i leilighet)

Godt å vite om Agroturismo Son Siurana

Du skal velge Son Siurana hvis du vil bo landlig, men allikevel vil du ha byer i større eller mindre målestokk innenfor rekkevidde – vi anbefaler å ha en leiebil for å komme seg rundt. Den lille restauranten er forbeholdt gjestene på stedet og bruker hovedsakelig egne råvarer, og de etterstreber i størst mulig utstrekning å være økologiske. Det er mulig å spise både frokost, lunsj og middag i restauranten (på grunn av restaurantens størrelse, setter de pris på å få bordreservasjoner senest dagen før).

De eneste 18 rommene og leilighetene er fordelt i hovedbygningen og de seks omkringliggende bygningene, og selv om dette er fullt belegg, føles det ikke slik. Son Siurana er egnet til både korte og lange opphold, og kan fungere som en god base for å utforske den nordøstlige delen av Mallorca.

Derfor skal du velge Agroturismo Son Siurana

 • Nærmeste flyplass: 53 km
 • Nærmeste strand: ca. 9.1 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi

Kart og avstander

 1. Nærmeste strand: ca 7 km.
 2. Avstand til sentrum: ca. 7 km.
 3. Avstand til havet: ca. 7 km
 4. Nærmeste golfklubb (Alcanada): ca. 7 km
 5. Avstand til innkjøpsmuligheter (Sa Pobla): ca. 3 km
 6. Nærmeste restaurant: ca 3 km.
 7. Nærmeste større by (Inca): ca. 7 km
 8. Pittoreske Puerto de Pollenca: ca. 17 km
 9. Sko og lærvarer i Inca: ca. 18 km
 10. Vakre, vakre Cap de Formentor: ca. 32 km
 11. Perlebyen Manacor: ca. 38 km
 12. Sjarmerende Palma: ca. 51 km
 13. Stranden ved Torrent de Pareis: ca. 52 km
 14. Dragegrottene Cuevas del Drach: ca. 53 km
 15. Valldemossa: ca. 54 km
 16. Kunstnerbyen Deia: ca. 64 km
 17. Jetset-byen Port d’ Andratx: ca. 77 km
 18. Flyplassen i Palma: ca. 53 km (40m)

Det er super-sjarmerende her. Punktum. Jeg vil gi en halv arm for å komme tilbake hit som en feriegjest, for innredningen, atmosfæren og stilen får meg i godt humør og 100% feriestemning. Alle rom, leiligheter og villaer på Agroturismo Son Siurana er enkelt og stilfullt innredet. En finurlig kombinasjon av rustikke og landlige detaljer, som er perfekt blandet med nyere og mer moderne fasiliteter.

Fasiliteter:

 • Satelitt-TV
 • DVD-spiller
 • Wi-Fi (best dekning nær lobbyen)
 • Aircondition
 • Sikkerhetsboks
 • Hårføner
 • Minibar
 • Kjøkken (gjelder leiligheter og villaer)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Agroturismo Son Siurana. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Balkong
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Hotellbar
 • 2 eller flere soverom

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Carretera Palma Alcudia Km. 42,8
07400 Alcúdia

Koordinater

Latitude: 39.8148
Longitude: 3.0494

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer