Reiser til Los Gigantes

I Los Gigantes er tempoet rolig, og passer for en mer stille og avslappende ferie. Her er det hyggelige små restauranter, barer og butikker, og du kan du nyte solnedgangen uten et støyende uteliv.

Mellomtittel

Los Gigantes har et roligere tempo enn mange andre byer på Tenerife. Byen ligger på vestkysten av øya, og har derfor så å si solgaranti. Dette er det området av øya som har flest soldager i løpet av et år.

Området der Los Gigantes ligger har et spesielt og spennende landskap. Det er høye klipper som stuper rett ned i havet, og det er et sjarmerende, grønt, kupert landskap som virkelig bidrar til områdets sjarm.

Det er et spennende landskap som møter deg når du kommer til Los Gigantes og Playa de la Arena. De høye klippene stuper rett ned i havet og det grønne kuperte landskapet bidrar til områdets sjarm. Her er tempoet roligere og passer for de som ønsker en mer stille og rolig ferie.

Fra den lille havnen kan du dra på fisketur eller bare sitte og se på aktiviteten som foregår. Her fins det hyggelige små restauranter, barer og butikker, og de fleste husene er bygget i kanarisk stil. I Playa de Arena kan du nyte solnedgangen uten et støyende kveldsliv.

Det er to flyplasser på Tenerife. Tenerife Sur (TFS) 40 km og Tenerife Norte (TFN). 110 km

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Los Gigantes