Reiser til Costa del Silencio

Costa del Silencio var en av de første feriebyene som ble etablert på Tenerife. Den ligger helt nederst på den sørligste spissen av øya hvor det også er mange soltimer hele året. På denne delen av øya består kysten for det meste av vulkanske bergarter som reiser seg fra det asurblå havet. På Costa de Silencio er det imidlertid flere steder trapper ned til vannet, dersom du ønsker en dukkert eller vil snorkle i det klare vannet.

Costa del Silencio har ikke en egentlig strand. Akkurat her møter landet havet i en steinete og litt tafatt omfavnelse, men ved nabobyen Las Galletas innen gangavstand finner du flere innbydende sandstrender. Du vil med andre ord ha rikelig anledning til å tilbringe avslappende dager på sanden om du reiser hit.

I og rundt Costa del Silencio har du også alt du kan ønske deg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. I de populære sommermånedene yrer området av liv. Likevel er det en hyggelig avslappet atmosfære i Costa del Silencio, som tiltrekker seg både familier og par.

Aktiviteter i Costa del Silencio

Det er gode bussforbindelser og mulighet for å leie bil på Costa del Silencio. Så hvis du vil ha litt variasjon er det bare en kort kjøretur nordover opp til for eksempel de mer livlige feriebyene Playa de las Americas og Los Cristianos. Her er det en rekke familievennlige strender, mye shopping og et av øyas beste natteliv.

På en tur til Costa del Silencio har du også gode muligheter for å ha en aktiv ferie. Du kan dra på hvalsafari og dykketurer, men det er også golf- og tennisbaner i nærheten hvis du foretrekker å holde deg på land. Har du barn med på turen vil de nok også ønske å tilbringe en dag i Siam Park, det største badelandet på Tenerife.

Costa del Silencio og de fleste av de nærliggende byene langs kysten er naturlig nok veldig turistrike. Har du en leiebil tilgjengelig kan du imidlertid enkelt besøke byer lenger inne i landet hvis du ønsker å oppleve en litt mer autentisk, spansk atmosfære.

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Costa del Silencio