Reiser til Puerto Rico

Puerto Rico ligger på sørvestspissen av Gran Canaria, og er populært for hele familien. Her er det 340 soldager i året og lys, langgrunn strand og en rekke fornøyelser og aktiviteter for store og små.

Puerto Rico anses for å være det mest solrike stedet på Gran Canaria. Byen ligger på sørvestspissen av øy, i kommunen Mógan, med en knapp times kjøring fra flyplassen i Las Palmas. Puerto Rico ligger i en dal, omgitt av hoteller og leiligheter. Sentralt i dalen ligger også et kjøpesenter der du finner restauranter, barer og diskoteker. Det er lett å ta seg rundt i Puerto Rico til fots, men veiene opp mot hotellene som ligger et stykke opp i dalen kan være bratte og slitsomme i varmen. Hotellene som ligger nederst, ved stranden og havnen har det meste i umiddelbar nærhet, men her er det også dyrere å bo.

Stranden i Puerto Rico har fin lys sand, og er langgrunn, noe som passer godt for barnefamilier. Stranden er omtrent 400 meter lang og er formet som en hestesko. I havnen finnes det ulike aktiviteter som båtturer og sportsfiske. I tillegg er det også en strandpromenade med lunsjrestauranter og kafeer.

Ikke langt fra Puerto Rico ligger Amadores med sin lange hvite sandstrand. Hit kan du rusle på omtrent en halvtime om du følger gangstien som er støpt på utsiden av klippene over havet.

 

 

Hvem passer dette reisemålet for?

Puerto Rico har en velbalansert miks av både uteliv og fornøyelser, hoteller og restauranter. Nattelivet er ikke pulserende, og området er således populært for den som søker en rolig ferie men fremdeles ønsker at det skjer litt i nærområdet. Mens ungdom og vennegjenger gjerne reiser til Playa del Inglés, er Puerto Rico populært blant voksne, par og barnefamilier.

Når er det best å reise hit?

Puerto Rico-dalen er kjent for å ha øyas mest stabile klima, og mens det gjerne kan være regn i hovedstaden Las Palmas, skinner som regel solen i Puerto Rico og temperaturen ligger på et par varmegrader mer. Høysesongen er i vinterhalvåret, men flere og flere oppdager også at det på sommerstid er minst like hyggelig, og litt rimeligere, samt et flott alternativ til Middelhavslandene i skoleferien.Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Puerto Rico

Populære hoteller i Puerto Rico

Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto Rico
  • Nærmeste flyplass: 50 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.5 km
  • Svømmebasseng
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto Rico
  • Nærmeste flyplass: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Svømmebasseng
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto Rico
  • Nærmeste flyplass: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Svømmebasseng