Katanka Guesthouse

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

266 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Katanka har i alt 11 rom, hvorav 7 har eget bad, og det er disse vi har valgt å tilby hos Hideaways. Riktignok så bodde jeg selv i et rom med delt bad, men jeg er sikker på at du vil verdsette å ha denne fasiliteten inne på ditt eget rom :)

Som et ekstra pluss, er disse rommene med eget bad og toalett nybygde, da de ble ferdig i september 2016. De fleste av dem ligger i 2. etasje, og som de øvrige rommene er det ikke to som er likt innredet (bare se bildene i galleriet, så vil du raskt få et inntrykk av allsidigheten med designet). 

De har navn i stedet for numre, og det er typisk for Alessandro :) Han går til venstre, der hvor de fleste andre går til høyre. Han driver Katanka som et lite gjestehus og derfor passer det godt inn i resten av stilen at rommene heter noe så eksotisk som blant annet Libros, Espejo, El Muro.

De har plass til 1-2 personer – noen med mulighet for en ekstraseng til en 3. person (barn/voksen).

Alle rommene har dobbeltseng (queen size) eller to adskilte senger. Dessuten et lite skrivebord, hyller eller knagger til tøyet (ikke så mye plass), håndklær, sengetøy, bad med såpe osv.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Katanka Guesthouse. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Calle Maestro Valle 26
Las Palmas

Koordinater

Latitude: 28.1265
Longitude: -15.4328

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer