Reiser til Reiseguide Las Meloneras

Las Meloneras ligger helt sør på Gran Canaria, og er et moderne og rolig feriested av høy klasse. Stedet har en flott strand og noen restauranter, barer og butikker. Det er gangavstand til det livlige Maspalomas og du kan enkelt nå flere av byene i området med taxi.

Luksuriøst og elegant

Las Meloneras ligger i umiddelbar nærhet til Maspalomas, kun adskilt av en flott strandpromenade. Mellom de to byene ligger flotte og luksuriøse hotellet på rekke og rad. Byen har en av de eldste og naturlige sandstrendene i området, og stranden holder god standard.

Den lille elegante byen er en av Gran Canarias mest trendy og eksklusive feriebyer. Her er det luksushoteller, høy standard og flott strand. Meloneras har en av de eldste og naturlige sandstrendene i området. I dag er den renovert og holder god standard.

Tilbudet av restauranter, barer og butikker i byen er noe begrenset, men den nære beliggenheten til Maspalomas gjør at du enkelt kan gå dit.

Strandpromenade til Maspalomas

Generelt er byen rolig og passer godt for barnefamilier. Området er noe mer luksuriøst enn andre byer på Gran Canaria, og kan oppleves som mer sofistikert.

Utelivet i Las Meloneras er konsentrert rundt strandpromenaden mellom Maspalomas og Meloneras, og ned til stranden. Langs promenaden ligger restauranter, barer og noen nattklubber av høy klasse.

I nærheten av byen ligger det er nyåpnet og svært fasjonabelt kasino. Vil du ha et heftigere natteliv, ligger øyas fornøyelsesmetropol Playa del Inglés bare ti minutter unna med taxi.

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Las Meloneras