Cortijo del Mar Resort

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

199 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

De 80 leilighetene på Cortijo del Mar er godt innredet, med pent og nydelig møblement. Alle har kombinert oppholds-/spisestue, stort velutstyrt kjøkken med bl.a. komfyr, kombi kjøleskap, vaskemaskin, oppvaskmaskin m.m. Alle leiligheter har balkong eller terrasse, med både lounge og spiseplass. Leilighetene er i forskjellige størrelser, så det er noe for ethvert behov. Det er mulighet for å re opp til en ekstra person på sofaen i stuen og for en babyseng i soverommet.

Leilighetene med 1 soverom er på 57 m2 med balkong/terrasse på 25 m2 samt flott bad.

Leilighetene med 2 soverom er på 95 m2 med balkong/terrasse på 25 m2 samt to flotte bad i direkte forbindelse med de to soverommene.

Leilighetene med 3 soverom i 2 plan på hele 132 m2 samt 2 flotte bad og stor terrasse på begge plan

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Cortijo del Mar Resort . Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Balkong
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Spa / Velværesenter
 • Hotellbar
 • 2 eller flere soverom
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Calle Alquería, 1
29680 Estepona

Koordinater

Latitude: 36.4713
Longitude: -5.0218

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

 •  

Vis mer