Billige weekendreiser for to - eller flere!

Hos Solfaktor finner du alltid de beste tilbudene på billige weekendreiser til spennende destinasjoner i hele verden. Reis på en forlenget weekend med den - eller dem - du setter høyest, og opplev spennende storbyer, lekre strender og store severdigheter til en billig penge. 

På en weekendreise er det essensielt å bruke minst mulig tid på selve reisen. Derfor tilbyr Solfaktor avreise fra flere av Norges største flyplasser, slik at du har flest mulige flyforbindelser å velge mellom - og kortest mulig kjøretid før flyavgang. Alle de mest populære destinasjonene for weekendreiser kan nås med maksimalt én mellomlanding, og mange av destinasjonene har direkte forbindelser fra et par ganger i uken til mange ganger om dagen.

De mest populære reisemålene for weekendreiser

Europeiske storbyer med gode, direkte flyforbindelser til Norge er de mest populære destinasjonene når det kommer til weekendreiser eller en forlenget weekend som inkluderer mest mulig tid på destinasjonen og kortest mulig reisetid. Følgende destinasjoner er klassiske favoritter hos våre norske reisende:

  1. London
  2. Paris
  3. Roma
  4. Praha
  5. Berlin
  6. Barcelona
  7. Budapest
  8. Mallorca
  9. Lisboa
  10. New York

Slik booker du et weekendreise-tilbud med Solfaktor

Våre søkemaskiner finner hver dag de beste prisene på flybilletter og hoteller. Vi søker blant alle flyselskaper - også lavprisselskaper - og alle de største hotellkjedene - for å finne den beste kombinasjonnen av tranport og opphold til deg. Når du booker hotell og fly samlet hos oss, blir reisen levert som en pakkereise, hvilket har en rekke fordeler for deg. Blant disse er reisegaranti, som gir den størst mulige tryggheten for deg og dine reisefeller.

Tast inn reisemål, avgangsflyplass, ønskede datoer og antall reisende og trykk på "Søk" - slik er du allerede i gang. Du kan dessuten filtrere på en rekke forskjellige emner, for eksempel hotelltype og antall stjerner. 

Vi ønsker deg en riktig god ferie!