Storbyferie med fly

Hos Solfaktor finner du alltid de beste tilbudene på storbyferie med fly og opphold på hoteller. Finn billige reiser til spennende storbyer der du kan oppleve historiske monumenter, spise på lekre restauranter og nyte storslåtte opplevelser. Book din storbyferie hos Solfaktor i dag!

Med søkemaskinen hos Solfaktor er du aldri langt unna nye opplevelser i spennende byer over hele verden. På en storbyrejse ligger ofte mange severdigheter i kort avstand fra overnattingsstedet, og dersom du velger et hotell med sentral beliggenhet kan du ofte besøke de største opplevelsene til fots, enten på egenhånd eller sammen med en guide.

Vi tilbyr avreise fra flere av Norges største byer, og du finner ofte direktefly til storbyer i Europa og flyvninger til resten av verden med kun én enkel mellomlanding underveis. Du kan alltid booke en billig storbyferie ved å taste inn noen få opplysninger (flyplass, avreisedato og antall reisende), så søker vi gjennom nettet og finner på noen få sekunder billige flybilletter fra alle flyselskaper, et godt hotell, leiebil og evt. overføring til og fra flyplassen.

Våre fleksible pakkereiser gir deg det beste av begge verdener, nemlig både en pakkereise med reisegaranti og nettets beste priser. 

De mest populære storbyene i Europa

Det er ingen overraskelse at både London og Berlin står høyt på listen over populære byer. Byene utmerker seg blant annet ved å ha mange direkte flyforbindelser til Norge og kort reisetid, hvilket gjør dem til naturlige destinasjon for langhelger. Begge byene byr på gode shoppingmuligheter, gode restauranter og mange ting å se, både i varmt og kaldt vær.

Litt lenger sør ligger den vakre byen Barcelona, som er en favoritt hos mange reisende og byr på mange opplevelser, inkludert både strandturer, flotte utsikter, fotball i verdensklasse. Som del av en storbyferie til Barcelona kan man bestille fly og hotell til fornuftige priser stort sett hele året.

Lisboa er en annen favoritt, som særlig utmerker seg med sitt fantastiske klima, lave priser og en rekke historiske monumenter som bærer vitnesbyrd om en tid da byen var sentrum for en stormakt som dominerte verdenshavene. På reiser til Lisboa får man som regel rimelige flybilletter og hoteller, og beliggenheten ved Atlanterhavet, milde vintre og flotte somre gjør byen til et sted som er verdt å besøke hele året.  

I tillegg har vi ikke engang nevnt de gamle kulturbyene som Paris, Roma, Praha, Budapest og Amsterdam - det er med andre ord nok å ta av!

Hos Solfaktor kan du uansett destinasjon sette sammen en pakkereise som inkluderer hotell, fly og evt. lokal transport. Slik blir du omfattet av pakkereiseloven og reisegaranti, hvilket betyr at du kan fokusere på å nyte opplevelsene, det gode storbylivet og flotte shoppingmuligheter.