Reiser til Puerto Rico

Puerto Rico ligger i Karibien og er et populært reisemål. En unik blanding av kulturer kombinert med fantastisk natur gjør dette til et land som ingen andre. Øya har flotte strender, et spennende kjøkken og en vennlig atmosfære.

Puerto Rico – en perle i Karibien

Puerto Rico er et selvstyrt territorium som tilhører USA. Landet ligger nordøst i Karibien, mellom Den dominikanske republikk og Jomfruøyene. Puerto Rico er et populært turistmål, og den unike kulturen kommer fra en blanding av afrikanske, spanske, indianske og nordamerikanske røtter.

Puerto Rico er rik på historiske og arkeologiske steder knyttet til landets spanske arv. I San Juan kan man beundre et stort antall monumenter og offentlige bygninger fra 1500-tallet. Noen av de mer kjente er katedralen San Juan, festningen El Morris og det vakre dominikanske klosteret.

Musikk er en viktig del av kulturen, og som landet selv, inneholder den mange forskjellige påvirkninger. Afrikanske rytmer kombinert med spanske tradisjoner skaper noe helt nytt og originalt. Selv maten i Puerto Rico gjenspeiler det kreative og kulturelle mangfoldet som finnes her og skaper noe unikt og minneverdig.

Landet har noen fantastiske strender med god plass for soling eller bading i krystallklart vann. Ikke overraskende, er vannsport også et populært tidsfordriv på øya. Jet ski, paragliding, kitesurfing, vindsurfing er tilgjengelig på strendene. Dykking er svært populært her, og det krystallklare vannet kombinert med fargerike korallrev er ideelle forhold for sporten.

Det er vanskelig å sammenligne en ferie i Puerto Rico med andre reisemål. En unik blanding av kulturer kombinert med en fantastisk natur gjør dette til et land som ingen andre.

Språk : spansk og engelsk

Valuta : USD

Lokal tid : GMT 5 timer

Hoteller i Puerto Rico