Porto Bay Serra Golf

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

481 anmeldelser
8,3 Gjesteanmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

De 21 rommene på Porto Bay er innbydende og smakfullt innredet. Naturen rundt hotellet gjør rommene fredelige, og det vil være enkelt å slappe av – ikke minst hvis du som mange av de andre gjestene er golfentusiast og kommer hjem etter en dag på banen. 

Alle rommene tilbyr kabel-TV med DVD, Wi-Fi, skrivebord, en-suite-bad med badekar og hårføner, sentralvarme, minibar og safe. Superiorrommene og suitene ligger i den gamle hovedbygningen, mens dobbeltrommene er innredet i den nyere fløyen, der flere av rommene i første etasje har adgang til en felles veranda.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Porto Bay Serra Golf. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Innendørsbasseng

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Sítio Dos Casais Próximos
9100-255 Santo António Da Serra

Koordinater

Latitude: 32.7225
Longitude: -16.8152

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer