Pousada Convento de Tavira

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

985 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Som resten av det gamle klosteret er det respekt for gamle tradisjoner, men de 36 rommene er mer moderne enn historisk inspirert. Jeg vil våge å kalle innredningen for «god stil» uansett om du kommer til å bo i den gamle fløyen eller i nyere og tilstøtende bygninger. 

Gode madrasser med «skikkelig» sengetøy, gjennomtenkte detaljer og fasiliteter som gjør oppholdet ditt til en behagelig opplevelse. De er relativt store og alt etter type varierer de i størrelse. Utsikten veksler mellom utsikt mot bassengområdet, mot byen, og andre igjen har utsikt mot hagen. Flere har balkong, men selv om Hideaways hjemmefra ikke kan garantere balkong, er du som gjest alltid velkommen til å la oss ønske det for deg.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Pousada Convento de Tavira. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • I by eller landsby
 • Byen er nærmere enn 3 km
 • Hotellbar
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Rua D. Paio Peres Correia
8800-407 Tavira

Koordinater

Latitude: 37.1250
Longitude: -7.6531

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

 •  

Vis mer