Holland House Residence Old Town

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

459 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Det er bare 26 rom på hotellet. De er innredet i mørke tresorter, og en del rom har synlige takbjelker. Både fargevalg og møblement går som en rød tråd gjennom hotellet. Sengene kan være dobbeltsenger eller enkeltsenger. Rom (superior) og suiter (som er i to etasjer) har badekåpe, tøfler og utstyr til å stryke klær.

Fasiliteter:

Wi-Fi
Satellitt-TV
Safe
Minibar
Utstyr til å lage kaffe/te
Telefon
Bad med dusj/badekar, hårføner og toalettsaker

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse på Hideaways.no - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Holland House Residence Old Town. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • I by eller landsby
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Ul. Dlugi Targ 33/34
80-830 Gdansk

Koordinater

Latitude: 54.3483
Longitude: 18.6545

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer

Andre hoteller Gdansk

Vis flere