Hotellbeskrivelse
Kart
Anmeldelser

Parque Mourabel/Oasis Village/Pe do Lago

Rating 3
Vilamoura

Av 377 Anmeldelser


Parque Mourabel/Oasis Village/Pe do Lago

Ligger i hjertet av Vilamoura, noen kilometer fra Marina og Falésia stranden, midt blant verdenskjente golfbaner og den eneste bowling banen i Vilamoura. Parque Mourabel, Oasis Village og Pe do Lago kompleksene ligger ideelt for reisende som søker strender, underholdning og fredelig retrett. Ligger i Vilamoura, 1 kilometer fra en golfbane, 2 kilometer fra stranden og Vilamoura Marina, 4 kilometer fra Quarteria, 7 kilometer fra et badeland og 25 kilometer fra Faro flyplass.
På hotellet er det svømmebasseng, barnebasseng (ligger i Pe do Lago vingen), snackbar (ligger i Pe do Lago vingen), hoved restaurant (ligger i Parque Mourabel vingen), hoved bar (ved siden av hoved restauranten), parkering, WiFi, heis (i Pe do Lago vingen og Parque Mourabel vingen) og 24-timers resepsjon. Studioene har TV, vifte, WiFi (mot betaling), stue, sovesofa, bad, kjøkkenkrok, hårføner, mikro, vannkoker, kjøleskap, safe (mot betaling) og balkong/terrasse. Superior leilighetene har også aircondition. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Vær oppmerksom på at resepsjonen er åpen kl. 8-24. For gjester som ankommer når resepsjonen er stengt vil det være et notat med informasjon til gjestene. Studioene; soveordninger består av sovesofa. IKKE separat soverom. Leiligheter med 1 soverom: separat soverom og sovesofa for tredje/fjerde person. Ekstra sengetøy, håndklær og strykefasiliteter er tilgjengelig på forespørsel og mot betaling. Hoved resepsjon for innsjekking, utsjekking, informasjon, osv. (ligger i Parque Mourabel vingen). Resorten består av tre bygninger (Parque Mourabel, Oasis Village og Pe do Lago). Gjestene kan nyte alle tjenestene som tilbys på disse hotellene. Det er ikke mulig å bestille en bestemt bygning. Ingen dyr aksepteres i leilighetene, med unntak av førerhunder. Adresse: Caminho do Lago, 8125-423 Vilamoura, Algarve, Portugal.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Heis
  • Bar
  • Basseng
  • Safe
  • Balkong
  • Restaurant
  • TV
  • WiFi


NB: Gjesteanmeldelser må tas med en "klype salt". Husk at det særlig er gjester som har hatt en uheldig opplevelse, kanskje et engangstilfelle, som legger inn negative anmeldelser. Tenk også på at hotellpersonalet eller personalet på et konkurrerende hotell kan ha lagt inn falske anmeldelser selv om dette er strengt forbudt. Du bør lese mange anmeldelser for å kunne gjøre deg opp din egen mening!