Hotellbeskrivelse
Kart
Anmeldelser

Sparta Team Hotel - Hostel

Rating 1
Athens

Av Anmeldelser


Sparta Team Hotel - Hostel


På Sparta Team Hotel - Hostel bor du i hjertet av Athen, i gåavstand til Kotzia-plassen og Aten rådhus. Dette vandrerhjemmet ligger i nærheten av Antikkens Agora og Romersk agora.Rom Føl deg som hjemme i et av de 44 gjesterommene. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med digital-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Badene inkluderer kostnadsfrie toalettartikler og badekåper. Rommene har takvifte og rengjøring tilbys med begrenset tilgjengelighet. strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi og tour-/billettassistanse.Servering Frokost tilbys mot et tillegg.Forretningsfasiliteter og annet Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet.
NB: Dette hotel er vurderet til kun 1 stjerne. Selv om biledene ser fine ut fine, må dere forvente en meget enkel standard

Fasiliteter

  • Elevator
  • Tv
  • Wireless internet


NB: Gjesteanmeldelser må tas med en "klype salt". Husk at det særlig er gjester som har hatt en uheldig opplevelse, kanskje et engangstilfelle, som legger inn negative anmeldelser. Tenk også på at hotellpersonalet eller personalet på et konkurrerende hotell kan ha lagt inn falske anmeldelser selv om dette er strengt forbudt. Du bør lese mange anmeldelser for å kunne gjøre deg opp din egen mening!