Hotellbeskrivelse
Kart
Anmeldelser

Nido del Aguila

Rating 2
Puerto Rico

Av 160 Anmeldelser


Nido del Aguila

Ligger på en åsside i Puerto Rico (bare fem minutter fra stranden, med lokalbuss). Hotellet har en hyggelig atmosfære nær internasjonale kjøpesentre med barer, restauranter, frisører, butikker og sportsfasiliteter. Ligger 2 kilometer fra Puerto Rico sentrum, 2,5 kilometer fra stranden, 3,5 kilometer fra en Marina og 50 kilometer fra Gran Canaria flyplass.
På hotellet er det restaurant, bar, svømmebassenger, WiFi (mot betaling) og barnebasseng. Rommene har bad, stue, spiserom, kjøkkenkrok, sovesofa for en ekstra person, safe (mot betaling) og TV. OBS: Resepsjon med begrensede åpningstider. Vennligst informer om flynummer og beregnet ankomsttid når du bestiller dette hotellet. Rengjøring 5 dager i uken. Vær oppmerksom på at et depositum må betales på stedet. Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden. Address: Avda de Timanfaya S/N, 35139 Puerto Rico, Gran Canaria, Spania

Fasiliteter

  • Bar
  • Basseng
  • Safe
  • Restaurant
  • TV
  • WiFi


NB: Gjesteanmeldelser må tas med en "klype salt". Husk at det særlig er gjester som har hatt en uheldig opplevelse, kanskje et engangstilfelle, som legger inn negative anmeldelser. Tenk også på at hotellpersonalet eller personalet på et konkurrerende hotell kan ha lagt inn falske anmeldelser selv om dette er strengt forbudt. Du bør lese mange anmeldelser for å kunne gjøre deg opp din egen mening!