Hotellbeskrivelse
Kart
Anmeldelser

Coconut Studios

Rating 2
Magaluf

Av 49 Anmeldelser


Coconut Studios

Lengst opp på “stripa” i Magaluf. Det meste og beste av natteliv rett utenfor døren på dette hotellet som passer for ungdommer som ønsker fart og liv.
Studioene har mest unge gjester som ønsker seg fest og natteliv. Kort vei til strand, puber, klubber, restauranter og butikker. Anlegget har svømmebasseng, solterrasse og WiFi internett i resepsjonen. Studioene har bad med dusj, pentry, safe til leie og balkong. Resepsjonen har begrensede åpningstider. Utenfor åpningstid vennligst ring kontaktnummeret som står på voucheren for overlevering av nøkler. Adresse: Calle Punta Ballena s/n, 07181 Magaluf, Mallorca, Spain

Fasiliteter

  • Basseng
  • Balkong
  • WiFi


NB: Gjesteanmeldelser må tas med en "klype salt". Husk at det særlig er gjester som har hatt en uheldig opplevelse, kanskje et engangstilfelle, som legger inn negative anmeldelser. Tenk også på at hotellpersonalet eller personalet på et konkurrerende hotell kan ha lagt inn falske anmeldelser selv om dette er strengt forbudt. Du bør lese mange anmeldelser for å kunne gjøre deg opp din egen mening!